Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

het meisje van de schommel.

U leest om dit moment het verhaal het meisje van de schommel gepost door paranormaal meisje. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: paranormaal meisje
Gepost op: 2011-8-14

Verhaal:

het meisje van de schommel
Het meisje op de schommel waar gebeurd
Er was eens een meisje van 5 jaar. Haar naam was marianne. Ze was heel lief en zorgzaam voor ieder mens en dier.
Marianne ging haar vader naar de Franse Alpen op vakantie. Ze gingen hun spullen pakken en verlieten hun huis.
Ze hadden het onderweg erg naar hun zin. Ze dolde en maakte grapjes. Maar toen gebeurde het. Een sissend geluid, een knal en een gil! Er was een hert op de weg gekomen en had de auto van de weg geknald. Daar lagen ze dan.
Na een half uur werd Marianne wakker en zag dat haar vader bewusteloos in de auto lag. Ze werd bang maar kreeg het ook best wel koud. Ze had namelijk een jurkje aan. Dus ze ging een stukje lopen. Ze liep, en liep, en liep. Totdat ze bij een riolering kwam. Marianne keek naar beneden in de grote tralies en hoorde achter zich: ‘Mijn broertje. Mijn broertje. We waren aan het spelen. Ik wou hem alleen maar laten schrikken. Toen kwam het water. Ik kreeg hem er niet meer uit. Help hem!’ Marianne schrok en keek naar beneden.
Ineens staken twee handen naar boven en hoorde ze: ‘Help me! Haal me er uit!’ Marianne probeerde nog te helpen maar het was al te laat. Huilend van de schrik rende ze weg totdat ze bij een speeltuin kwam. Daar ging ze neuriënd op de schommel zitten.
De volgende dag was het hele dorp in rep en roer. Er zat een dood bevroren meisje op de schommel. Helemaal alleen.
Marianne is nooit begraven. Want toen ze haar wouden oppakken, barsten ze in splinters uit. En waar haar vader was nou die is nog op de dag van vandaag verdwenen.
Nu 15 jaar later zien mensen haar soms op de schommel zitten bevroren en neuriën. Schommelend in dezelfde kleren, met hetzelfde liedje en nog steeds helemaal alleen. True story!
p.s. weet je hoe ik dit weet?
nou ik ken dit meisje als geest en ze zit nu naast me terwijl ik dit verhaal schrijf!


Aantal keer bekeken: 8282
Waardering: 5.74 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online