Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

het nieuweling.

U leest om dit moment het verhaal het nieuweling gepost door laura omloop. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: laura omloop
Gepost op: 2011-1-21

Verhaal:

het nieuweling
haai ik ben laura omloop en ik ga een verhaal vertellen over het nieuweling:laura zat in school en juf anna zei tegen de klas:goedemorgen allemaal er komt een nieuweling en het is een jonge hij noemt lauren en hij is slim laura was verlegen ze zat rechtop in haar stoel en wachte het was 1.00 uur nu zal hij kome zegt laura(in haar hoofd) laura zeg hem staan en zegt in haar hooft:o wat is hij hot en laura staart erna de bel gaat RING!!!! lauren heeft nieuwe vrienden:jasper&erik dat zijn beste vrienden en ze gaan met lauren om laura laat haar boeke valle lauren help mee oppakken en pakte laura's hand vast en zei o sorry hoe heet je o ik...ik....ik ben laura lauren zegt mooie naam en je achternaam? o o...o..omloop. ook mooi zeg lauren en ze kijken diep in elkaars ogen ze waren verliefd ze gingen samen naar de wc sammen in 1 hokje en waren aan het zoene EINDE.


liefs laura omloop:en het was echt gebeurt als je goed hebt opgelet weet je nog wat in in school gedaan heb daag.

Aantal keer bekeken: 1867
Waardering: 2.25 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 22 bezoekers online