Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

het rode licht.

U leest om dit moment het verhaal het rode licht gepost door juliaatje. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: juliaatje
Gepost op: 2010-7-2

Verhaal:

het rode licht
het rode licht

er was eens een erg gelukkig gezin
maar de moeder die raakte haar baan kwijt en ze werd maar ongelukkiger en ongelukkiger.op een dag waren de vrouw en het kindje een aparte kamer binnengegaan, waar ze nooit meer uit zouden komen. 5 jaar later keek de man door haar sleutelgat hij zag rood
.weer 5 jaar later keek hij met veel moed weer door het sleutelgat hij zag weer rood.1 jaar later had hij al zijn moed verzameld om de deur open te maken.
hij deed de deur open en hij zag zijn vrouw en zijn kindje aan een galg hangen hij keek in de ogen van zijn vrouw en zag een rood licht.

de vrouw was dus een geest, een keek ook de hele tijd door het sleutelgat
zij had de rode ogen!!!

Aantal keer bekeken: 2495
Waardering: 5.13 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 18 bezoekers online