Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

het slipje.

U leest om dit moment het verhaal het slipje gepost door laura. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: laura
Gepost op: 2007-9-26

Verhaal:

het slipje
Als ze naast elkaar liggen merkt ze dat hij in slaap gevallen is heel zachtjes gaat ze het bed uit
Blaast overal de kaarsjes uit en kruipt weer bij hem in bed liefkozend speelt ze met haar vingers op zijn rug, valt zo ook in slaap de volgende morgen worden ze beide opgeschrikt door een helskabaal
Op de school aan de overkant bij haar in de straat viert men dat het hoofd van de school met pensioen gaat.
Dit gaat gepaard met luchthoorns en trommels, ze rekt zich uit voordat ze het bed uit wil gaan maar hij pakt haar beet en trekt haar naar zich toe
Begint haar te zoenen eerst heel zachtjes en langzaam maar zeker neemt de kracht in zijn zoenen toe.
Zijn tong dringt haar mond in en zoekt haar tong als hij deze gevonden heeft neemt de kracht alleen maar meer toe.
Hij laat zijn vingers door haar haren heen gaan en heel soms houdt hij haar heel stevig er aan vast zodat ze niet weg kan van zijn lippen.
Dan gaan zijn handen over haar wangen naar haar nek en vervolgen langzaam de weg naar haar borsten.
Met een vinger volgt hij de rondingen ervan en laat hem tot aan haar tepel gaan deze draait hij tussen duim en wijsvinger zodat ze een klein beetje hard worden
Nu laat hij haar lippen los en gaat met zijn tong over haar iets op gezette tepels door deze aanraking worden ze nog harder en steken nu heel duidelijk naar voren.
Zijn lippen omsluiten nu volledig haar tepel en hij voelt de tepel in zijn mond nog harder worden en laat zijn tong er heel snel over heen gaan.
Met zijn hand masseert hij haar andere borst zodat ook daar de tepel harder van wordt en zijn andere hand daalt af naar haar venusheuvel.
Hij voelt de warmte van haar kut hij weet dat ze nu al behoorlijk nat moet zijn want ze is namelijk heel vlug op gewonden.
Verder als haar venusheuvel gaat hij niet drukt haar dan zo tegen zich aan zodat ze zijn harde lul tegen haar buik aan voelt.
Met haar vingertoppen beroerd ze ieder plekje van zijn lichaam maar zodra zij in de buurt van zijn lul komt houd hij haar tegen.
Stapt uit het bed vragend kijkt ze hem aan "wat is " vraagt hij ze zegt dat ze het niet begrijpt
Je krijgt zo een opdracht dan zul je het wel begrijpen en hij gaat onder de douche als zij de douchecel in wil komt ze erachter dat hij de deur op slot heeft
Nu is ze helemaal van slag af en loopt zich af te vragen waarom hij zich zo gedraagt had ze iets fout gedaan wat is er met hem.
Zichzelf afdrogend komt hij de douche uit en zegt. " Ik wil dat je de hele dag geen slip draagt" Ja maar ik moet de stad in naar V&D en de Bonnetterie.
" Nou dat kan toch het is niks koud ,ik wil dat zo begrijp je" ze begrijpt het niet en moet 'n keer flink slikken voordat ze ja kan zeggen.
Hij kleedt zich verder aan gaat dan voor haar staan pakt haar hoofd vast en geeft haar een intense tongzoen en gelijk laat hij zijn vinger langs haar schaamlippen glijden.
Sisserend van genot denkend dat hij nu verder zal gaan en haar laat klaar komen duwt ze zichzelf een beetje dichter tegen hem aan.
Dan laat hij haar los vraagt " Vond je dat lekker " ik wil dat je dit geile gevoel de hele dag vast houd ook als je de stad in gaat.
Kust haar nog vluchtig en gaat de deur uit als ze zeker weet dat hij haar niet meer kan horen noemt ze hem een " klootzak "
Gaat onder de douche pakt haar kleren als ze haar slipje in haar handen heeft twijfelt ze even maar ze weet dat hij er ineens kan zijn.
Dus besluit ze om het toch maar uit te laten alhoewel het idee om zo de tram in te stappen haar niet erg aanstaat.
Als ze haar kleren aan heeft en haar enkellaarsjes dicht vetert twijfelt ze weer zou ze het nu wel of niet doen gaat naar de spiegel en kijkt naar zichzelf
Ze weet dat als ze bukt of ergens gaat zitten dat je goed de aftekeningen van een slip zou kunnen zien maar een string misschien net niet.
Nee doe maar niet ga nu maar gewoon zo zal echt wel mee vallen niemand die het ziet denkt ze, trekt haar jas aan pakt de sleutels en verlaat haar huis.
Op weg naar de tram komt ze een collega tegen o denkt ze als hij eens wist dat ik hier zo liep, die gedachte maakt haar toch wel een beetje geil.
Nu is alle twijfel van haar af gevallen en loopt ze heel zelfverzekerd, zelf een beetje uitdagend naast haar collega naar de tramhalte.
Bij 'n tussen station stapt de collega uit en zegt tot morgen "oké " zij blijft zitten want ze moet nog minimaal een halte of vijf mee voordat ze in de binnenstad is.
Eenmaal in de binnenstad stapt ze uit het is best druk in de stad ze loopt V&D binnen en gaat naar de afdeling waar ze moet zijn.
Loopt een beetje rond te zoeken naar hetgeen wat ze moet hebben als ze plotseling een hand over haar billen voelt gaan.
Kwaad kijkt ze om, wil eigenlijk diegene even heel duidelijk de waarheid zeggen als ze ziet dat hij het is
" Netjes " zegt hij en loopt verder.
Nu weet ze dat hij haar de hele tijd zal blijven volgen net als in het tuincentrum alleen hier is het moeilijker en daardoor word ze een beetje baldadiger.
Loopt met een air zo van wie maakt me wat door het warenhuis heen en koopt de spullen die ze moet hebben.
Gaat dan de drukke winkelstraat in en loopt naar " De vreeburg" ' n nieuwe winkel passage en schiet de trap op naar het boven gelegen restaurant ze ziet hem naar haar zoeken.
Ze tikt op de ruit en als hij naar boven kijkt trekt ze haar neusvleugeltjes op en lacht, lachend komt hij naar boven en gaat op en afstandje van haar zitten te kijken.
Drinkt van zijn koffie en ziet dat ze zichzelf over haar benen wrijft ze is gekleed in een beige rok die tot aan haar enkels komt maar aan de voorkant voorzien is van een split.
Een heel klein beetje doet ze haar benen uit elkaar nu is voor hem goed te zien dat ze geen slip draagt, haar hand gaat langzaam over haar been heen.
Heel even kijkt ze naar hem ziet dat het hem niet onberoerd laat dan gaat ze verder langs de binnenkant naar boven haar benen zijn nu zover uit elkaar dat hij haar kut goed kan zien.
Ze doet net alsof er niets aan de hand is, drinkt van haar koffie terwijl ze met haar andere hand over haar kut wrijft, steekt dan een vinger bij zichzelf naar binnen.
Door deze actie wordt ze zelf zo geil dat ze op moet passen dat ze niet direct klaar komt zodat de rest van de bezoekers niet in de gaten heeft wat er zich afspeelt.
Af en toe kijkt ze heel voorzichtig naar hem en ziet dat het hem ontzettend geil maakt ze weet ook dat hij daar moet zitten met een keiharde lul.
Ze haalt haar hand weg likt haar vinger af zodat alleen hij het kan zien, staat op loopt langs hem " Ik ga nu naar de Bonnetterie " en loopt verder.
Hij moet even blijven zitten want er is in zijn broek heel duidelijk zichtbaar wat ze veroorzaakt heeft met haar spel.
In de Bonnetterie komt ze uit een pashokje als hij haar weer gevonden heeft het is niet duidelijk wat ze gepast en gekocht heeft.
Het zal wel weer iets heel apart zijn aan lingerie anders gaat ze de Bonnetterie niet in, vandaar uit loopt ze naar de afdelingen met de kousen
Als hij de kleuren ziet schudt hij zijn hoofd zo van niet mooi maar het lijkt of zij zich daar niets van aantrekt en koopt ze toch.
Ze verlaat de winkel en loopt de richting tramhalte maar halverwege heeft hij haar ingehaald pakt haar hand beet en neemt haar mee .
Zijn auto had hij in een parkeergarage achter de Hema gezet en daar lopen ze nu samen naar toe.
Hij draait de deur voor haar open wil de spullen die ze gekocht heeft achterin leggen, maar ze vertelt hem dat ze dat zelf wil doen.
Ze kent hem stiekem kijken wat ik gekocht heb dacht het niet denkt ze had je mij maar vanmorgen niet zo moeten laten staan.
Ben je overal voor geslaagd wat je wilde kopen vraagt hij heel nieuwsgierig ja dat zeker wel zegt ze en laat verder niets los.
Dan start hij de auto rijdt de parkeergarage uit richting haar huis ze praten over van alles en nog wat en hij probeert iedere keer het gesprek zo te wenden dat hij misschien erachter kan komen wat ze nu gekocht heeft.
Maar ze laat niks los waardoor hij steeds nieuwsgieriger wordt is het voor zomaar of een speciale gelegenheid vraagt hij en het enige wat ze doet is glimlachen.
Bij haar huis aan gekomen laat hij haar uitstappen en hij moet weg naar een bespreking die hij niet af kon zeggen hij probeert het nog een keer om erachter te komen maar het lukt hem echt niet ze laat niks los.
Ze geeft hem een zoen en zegt zie je nog wel een keertje ga nu maar gauw anders ben je te laat voor die bespreking.
In de pauze van de bespreking belt hij haar op en vraagt zeg eens wat heb je nu gekocht het blijft stil aan de andere kant hij hoort haar alleen een beetje lachen.
Je weet dat ik de eerst komende dagen niet naar je toe kan komen en je verteld mij altijd wat je gekocht hebt waarom nu niet dan " Oh ben je boos om van vanmorgen " dat kan.
Maar je weet dat ik altijd win want jij kan nooit iets lang geheim houden ik bel je zo nog wel even en hij hangt op.
Ze weet dat hij gelijk heeft maar dit keer wil ze winnen en het niet zeggen, als hij later nog een keer belt zegt ze het nog steeds niet en hij geeft het op
Oké dan maar je weet het ik zie en spreek je pas volgende week hè, ze nemen afscheid van elkaar en hangen op.

slim.en.blond@hotmail.com

Aantal keer bekeken: 14571
Waardering: 5.53 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online