Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

hete geile nacht.

U leest om dit moment het verhaal hete geile nacht gepost door Sanne. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Sanne
Gepost op: 2006-8-9

Verhaal:

hete geile nacht
Jou lippen op die van mij heerlijk jou tong die samen komt met die van mij zo geil zo intens. Ik was de hele dag al geil, opgewonden als ik aan hem dacht voelde ik me kutje nat worden!
En toen was het zo ver we belanden op bed. Ik werd overal gestreeld en gekust, Ik rukte de kleren van zijn lijf en toen ik de kans kreeg keek om me heen en er stonden overal kaarsjes en er stond een lekker geil muziekje op dus je snapt wel dat er al een heerlijk sfeertje hing....maar we gingen gewoon lekker verder met strelen en zoenen. Ook waren er al een aantal kleding stukken uit en we voelden heerlijk aan elkaar. Maar toen ging zijn hoofd langzaam over mijn borsten en hij streelde met zijn tong mijn tepels! Daarna ging hij steeds verder naar beneden en toen kwam hij bij mijn heerlijke kutje..ik pakte zijn hoofd vast en duwde hem zachtjes tegen mijn kutje hij ging heerlijk met zijn tong over mijn klitje. het was zo heerlijk zo geil zo intens....ook zijn heerlijke vingers gingen in mijn kutje en sopte heerlijk open neer. Ik trok hem omhoog en duwde hem met zijn rug op het bed, en ik begon hem heerlijk te pijpen lekker met mijn tong over zijn eikel lekker hard open neer gaan het voelde zo lekker om aan zijn lul te zuigen en hij duwde mijn hoofd steeds open neer. hij kwam omhoog en legde mij tegen het bureau ik boog voorover en hij kwam langs achter in me....ik kreunde van genot en hij duwde zijn heerlijke lul lekker naar binnen het geil liep uit me kutje!!!! Hij kwam tegen me aan liggen en begon me heftig te zoenen lekker met zijn tong in mijn nek!!! hij draaide me om en legde me op het bureau ik deed me bennen lekker ver uit elkaar en hij kwam voor me staan en duwde zo zijn heerlijke lul in mijn kutje. Er werd zo lekker en hard gevreeën we kreunde en genoten alle 2 heerlijk, zo intens hadden we nog nooit geneukt jammie!!!!
Hij schreeuwde dat hij het niet meer uit hielt ik streelde me klitje lekker met me vinger en ik zag gewoon dat hij er zo van genoot! Samen kwamen we schreeuwend klaar hij spoot heel mijn kutje vol en was zo lekker!
Daarna zijn we lekker samen in slaap gevallen maar deze nacht zal ik nooit meer vergeten


Sanne

Aantal keer bekeken: 21632
Waardering: 5.08 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online