Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Hij.

U leest om dit moment het verhaal Hij gepost door xIKx. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: xIKx
Gepost op: 2009-6-20

Verhaal:

Hij
Zijn ogen schoten heen en weer. Zijn mooie haren wapperde in de wind. Nonchalant stapte hij van zijn fiets. Hij wachte op mij. Nadat ik hem een paar hints gegeven had vroeg hij me mee naar de film. We gingen naar een comedy niet te klef en niet te saai. Ik liep langzaam naar hem toe en lachte lief (althans dat denk ik dat ik deed) Hij keek me aan en blooste. "laten we maar naar binnen gaan" kwam hij tot zijn conclusie. Binnen gekomen bestelde we éen bak popcorn en namen we allebei een cola. We namen een plekje boven in. De film ging over een man die niks in zijn leven had bereikt. Uiteindelijk kon ik me niet zo goed concentreren omdat ik de heletijd dacht ik zit naast hem.
Na de film gaf ik hem mijn nummer en hij de mijne. Ik zei hem gedag en ging er vandoor. Toen ik achterom keek bloosde hij want hij keek nog steeds naar mij.

S'avonds kreeg ik een smsje met de tekst:
Ik moet je morgen zien. x

Ik was zo blij en smste terug:
Oké Waar spreken we af. x

Ik kreeg een berichtje met:
Weer voor de bios. Morgen ochtend 11:00 be there.

Ik had een wekker gezet om 8 uur omdat ik me goed wou voorbereiden op deze ontmoeting. Ik zocht me leukste setje kleren uit. Douchte, fönde, deed me haar, deed wat make-up op en sprong op de fiets.

Hij stond daar weer. Zijn wangen waar rood van de kou. Zijn sjaal hing los om zijn nek. Zijn korte jack hing nonchalant om zijn lichaam.
ik kwam naar hem toe.
hij naar mij
hij kuste me en ik kuste terugAantal keer bekeken: 3763
Waardering: 5.04 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online