Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

hoe is het mogelijk 3.

U leest om dit moment het verhaal hoe is het mogelijk 3 gepost door ikke64. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: ikke64
Gepost op: 2010-1-8

Verhaal:

hoe is het mogelijk 3
Het is bijna kerst en omdat ik niet weg kan op mijn werk is mijn vrouw met de kinderen alleen op vakantie. Een huisje aan zee, met een mooi zwembad erbij. Ik zal tijdens de kerstdagen narijden om nog een paar gezellige dagen te hebben.
Als Marielle daar lucht van krijgt is de boot aan. In haar e-mail schrijft ze: “tot vanavond!! Bij Lorraine thuis!!” Ja hallo, A) Ik had vanavond gehoopt op een rustig avondje op de bank. Lekker met een pilsje uitpuffen van een lange, drukke dag op mijn werk. En B) Ik weet niet eens waar die dame woont. Ja, ergens vlak bij het zwembad. Enne hoe zit het met haar man. Dit vertel ik haar dan ook. Al mijn bezwaren worden simpel weggewuifd. En ik krijg haar adres. Tot vanavond 20.00 uur. Zo daar kan ik het mee doen. Wat een dominant krengetje kan dat zijn zeg. Maar ja, van de andere kant ook wel heel lekker.

’s Avonds besluit ik dan ook om even een snelle hap te doen. En me eens goed te verzorgen. Douchen en me lekker scheren. Zodat mijn zak en pik weer lekker glad zijn. Ook mijn oksels en mijn borst maak ik mooi glad. Rond 19.45 stap ik in mijn auto en even voor achten parkeer ik mijn auto voor het opgegeven adres. De auto van Marielle staat er al. Toch een beetje schuchter bel ik aan. Lorraine maakt open en verwelkomt me met een kus, op haar verzoek loop ik naar binnen en hang mijn jas aan de kapstok.

In de huiskamer brand er een gezellig haardvuur en komt Marielle overeind van een grote vacht die hier voor ligt. Ze omhelst mij en kust mij hierbij recht op mijn mond. De hand van Marielle ligt gelijk in de mijne en laat deze ook niet meer los tot ik tussen hen in op de vacht zit. Ze lachen. Schenken ook voor mij een glas rode wijn in en praten wat over koetjes en kalfjes. Dit gaat zeker een half uur door. Heel gezellig, maar….. Als ik eerlijk ben, is dit niet de reden dat ik hier naar toe gekomen ben. Ik drink mijn glas dan ook uit en ga op mijn rug liggen. Daarbij kan ik Lorraine precies onder haar super korte rokje kijken. Niet eens zo verbaasd, zie ik dat ze geen slipje draagt en dat het vocht al op de lipjes glinstert. Ik ben benieuwd hoe Marielle er voor staat.
Zij heeft echter een lange broek aan. Een stretch geval dat weinig te raden overlaat. Ondanks dat ze een string draagt, het touwtje komt regelmatig boven haar broekband uit, ben ik in staat om te liplezen. En die lipjes roepen dat ze o, zo, nat zijn en dat ze……….Ja, nu ik er op let. Zelfs haar gewone broek is vochtig. Maar, ik ben echt een beetje verward. We praten hier over koetjes en kalfjes terwijl aan alle kanten het vocht naar buiten borrelt. Je begrijpt dat ook ik een paal in mijn broer heb. Die niet alleen pijn begint te doen, maar ook het nodige voorvocht heeft geproduceerd.

Ik besluit om het spelletje mee te spelen. Maar dan wel volgens mijn regels.
Ik staar recht bij Lorraine onder haar rokje, gewoon door pratend over van alles maar vooral over niets. Ik merk dat ze er ongemakkelijk van wordt. Ze drukt haar knieën even bij elkaar maar dat houd ze niet lang vol. Als ze de benen weer iets spreid, zijn zelfs de boven benen nat. Nu is Marielle aan de beurt. Bij haar blijven mijn ogen strak gericht op haar tieten. Haar prachtige decolleté, wat is dat een mooi gezicht, je kunt er bijna in verdrinken. Haar grote, stevige memmen maar vooral de schitterende gleuf er tussen.
De dames worden onrustig. Onopvallend breng ik het gesprek op onze voorgaande ontmoetingen en hoe geil ik deze ervaren heb.
Tot Marielle, overeind komt en me recht op mijn bek pakt. Haar handen sjorren aan haar eigen broek welke binnen enkele seconden op de grond ligt. Onmiddellijk gevolgd door haar truitje. Alleen nog gekleed in een klein rood stringetje en een bijpassende BH. Ligt ze boven op me en doet alle moeite om mijn inmiddels keiharde penis de vrijheid te geven.
Als dat lukt, laat ze zich met een diepe zucht op mijn mannelijkheid zakken. Het touwtje van haar string aan de kant duwend.
Ik hoor Lorraine sh*t zeggen. Maar ook zij komt overeind op haar knieën. Ik pak haar vast en breng haar zeiknatte kruis boven mijn mond. Haar korte rokje valt over mijn gezicht zodat ik niets meer kan zien. Maar voelen des te meer Marielle doet er echt alles aan om mijn 20 cm zo diep mogelijk bij haar naar binnen te krijgen. En ik op mijn beurt doe mijn best om mijn tong zo diep mogelijk bij Lorraine naar binnen te krijgen. Om te voorkomen dat ik kramp in mijn tong krijg wissel ik dit af met het bewerken van haar klitje. Ik lek haar echt van anus tot aan haar klit die zelfs buiten haar grote schaamlippen uitsteekt. Af en toe knabbel ik op dit mini pikje. En op zo’n moment komt Lorraine, met een gil, klaar. Een bankschroef omklemt mijn hoofd. Hiermee mijn volledige lucht toevoer afsnijdend. Maar ook Marielle laat zich uitgeput over me heen vallen. Ik voel haar geil over mijn ballen op het dieren vel lekken. Wurgsex!! Dreunt er door mij heen.
Ondanks dat ik geen lucht krijg. Ik langzaam aan echt in paniek raak omdat ik mijn bewustzijn dreig te verliezen, kom ik klaar. En klaar, en klaar, en………

Voor mijn gevoel kom ik enkele minuten later weer bij. Open mijn ogen en zie twee paar bezorgde gezichten. Ik blijk dus inderdaad even “out” te zijn geweest. We zijn met z’n drieën verschrikkelijk geschrokken. We besluiten dus de glazen nog eens te vullen. En dan komt het verhaal. De dames hadden bedacht om mij vanavond te laten beginnen. Ze voelde zich allebei een beetje schuldig naar hun partner toe. Zeker omdat het iedere keer nog van hen uitgegaan was. Dus voor hun gemoedsrust had ik vanavond maar eens moeten beginnen.
We lagen nog steeds naakt op het dieren vel. Ik en twee prachtige vrouwen. Waarom zou ik hen dat plezier dan niet doen. Mijn handen gaan op zoek naar zacht vrouwen vlees. Ik kus Lorraine teder in haar nek. Sabbel aan haar oorlelletje, en daal langzaam af naar haar borsten.
Haar tepels zijn het eerste dat ik tegenkom dat niet heerlijk zacht is. Ik neem ze in mijn mond en zuig er op, een zacht gekreun ontsnapt aan haar lippen. Maar ook Marielle laat zich niet onbetuigd, zij ligt inmiddels tussen de benen van haar vriendin en ik zie dat ze minstens 3 vingers bij haar naar binnen gestoken heeft. Zachtjes daal ik af naar het kleine streepje haar dat me de weg wijst naar haar poesje. Marielle neemt de vingers weg om zo ruimte te maken voor mijn tong en lippen. Terwijl ik op haar klitje zuig stopt Marielle haar vingers, die net nog Lorraine haar poesje aan het verwennen waren, in één keer in haar anus. Opnieuw ontsnapt er een gekreun uit de mond van Lorraine. Terwijl mijn handen nog op haar tietjes zitten, mijn tong aan haar poesje en ze Marielles vingers in haar poepertje op en neer gaan, komt ze opnieuw klaar.
Ik laat haar tietjes voor wat ze zijn. Draai haar op haar buik, zet haar op de knieën en breng mijn penis voor haar anus, waar enkele seconden geleden nog drie vingers inzaten. Ik glijd dan ook zonder moeite tot aan mijn ballen in haar aars. Onder tussen blijft Lorraine klaar komen. Ook als ik als een razende tekeer ga, haar letterlijk over de grond richting muur beuk. Blijft ze snikkend klaar komen. Ook ik kom voor de tweede keer die avond klaar en spuit haar darmen helemaal vol. Als ik terug trek komt er een hele sliert sperma mee naar buiten. Marielle die dit ziet, sluit gelijk haar lippen over mijn langzaam verslappende pik.
Dit verrast me. Maar niet onaangenaam en ook mijn pikkie vindt dit bijzonder prettig.
En tot groot genoegen van Marielle komt hij weer overeind. Ze gaat op haar knieën voor me zitten en neemt mijn penis tussen haar geweldige borsten. Drukt deze tegen elkaar en begint neukende bewegingen te maken. Dit neem ik al snel van haar over zodat zij zich volledig kan concentreren op haar tong, welke, net als toen in de sauna, keer op keer over mijn eikel lekt zodra deze maar even boven haar tieten uit komt. Af en toe voel ik zelfs dat ze haar tanden gebruikt. De pijn die ik dan voel is zo verschrikkelijk geil. Plotseling voel ik dat Lorraine ook weer bijgekomen is. Ik voel strelende handen over mijn rug en billen. Een hand verdwijnt tussen mijn benen richting mijn ballen die steeds opnieuw tegen de buik van Marielle aan klotsen. Op het moment dat zij mijn ballen in haar hand neemt verdwijnt er ook een vinger in mijn kont. Spontaan kom ik klaar, niets maar dan ook niets kan deze stortvloed tegenhouden. Marielle laat haar tieten los en neemt mijn pik tot aan mijn ballen in haar mond. Mijn laatste gedachte, voor ik even helemaal geen gedachten meer heb is. Die heeft les gehad van Lorraine. Diep in haar keel kom ik klaar en als ik me terug trek uit haar mond zie ik dat Lorraine haar vol op de mond pakt en hun tongen een gevecht aangaan om mijn sperma, zo lijkt het. Ik laat me moe op het velletje vallen en kijk genietend naar die twee tongende dames. Wat is dat een prachtig gezicht.

Even later komen deze twee heerlijke lijven tegen me aan liggen. De één een been over mijn benen de ander een arm om mijn bovenlijf heen. Al zou ik weg willen. Het zou niet lukken. En deze dames kennende zouden ze dat ook niet goed vinden.
Ik word wakker omdat het begint af te koelen. Ik kijk om me heen en beide dames slapen nog de slaap der onschuldige, hihi. Voorzichtig sta ik op en gooi nieuw hout in de haard. De smeulende resten vangen weer snel vlam zodat er zich weer een aangename warmte door de kamer verspreid. Ik ga op de bank zitten en kijk met veel plezier naar de twee slapende meiden. Mijn meiden zou ik bijna zeggen. Omdat ze beide nog diep in slaap zijn, controleer ik de openhaard nog eens, om zeker te weten dat er geen ongelukken kunnen gebeuren en besluit boven een douche op te zoeken. Even het zweet afspoelen.
De douche is snel gevonden. Op een rek liggen voldoende handdoeken, dus ik zet de kraan open en stap onder het stromende water. Heerlijk! Op het moment dat ik de kraan dicht wil draaien komt Lorraine binnen. Hoi schat, laat maar aan, daar heb ik ook wel zin in. Ze stapt de cabine in en vleit zich tegen me aan. Hou me vast?! Teder sla ik de armen om haar heen, ze kruipt tegen me aan. Zo staan we zeker 5 minuten onder de warme stralen te genieten van elkaars nabijheid. Dan komt ook Marielle. Schijnbaar heeft ze de douche horen lopen en komt eens kijken waar we blijven. Ook zij loopt nog in Eva kostuum, en stapt in de cabine. Gelukkig staan we onder een grote regen douche. Ook zij kruipt tegen ons aan zonder een woord te zeggen. Wat heb ik het toch goed, twee zo’n prachtige vrouwen, zo verschillend, en allebei naakt in mijn armen.
Als op afspraak komen er twee hoofden omhoog en kussen me, afwisselend op mijn wang, mond en in mijn nek, Marielle knabbelt aan mijn oorlelletje.
In mijn kruis merk ik gelijk reactie. En ik ben niet de enige. Lorraine laat zich op de knieën zakken, terwijl Marielle vrolijk door knabbelt en kust. Voor dat hij helemaal hard is verdwijnt mijn penis in de mond van Lorraine en al zuigend, lekkend en slikkend komt hij in haar mond tot volle wasdom. Ik voel haar huig duidelijk tegen mijn eikel bij elke slik beweging die ze maakt. Hoe doet ze dat toch? Ook Marielle laat zich nu zakken. En neemt het van Lorraine over. Deze komt overeind en kust me vol op mijn mond. Ik proef mijn eigen voorvocht. Ze fluistert, wat kan ze dat goed hè. Heeft ze van mij geleerd. Hier op! En zonder dat ik weet waar hij vandaan komt houd ze een grote vibrator omhoog. Deze schuift ze tussen haar eigen lippen. En ondanks dat het gevaarte zeker 25 cm lang is. Gaat hij bijna helemaal naar binnen. En dat zonder te kokhalzen. Ze maakt neukende bewegingen met dat gevaarte in haar mond. En in mijn kruis voel ik de zelfde beweging, ik heb moeite om niet klaar te komen. Gelukkig stopt Marielle haar activiteiten in mijn kruis, komt overeind grijpt een handdoek en begint me af te drogen, zichzelf af te drogen en, en, voor ik het weet zijn we weer beneden. Ligt Marielle op haar rug op het dierenvel zit ik op mijn knieën tussen haar benen en begraaf ik mijn gezicht in haar kruis. Ze ruikt heerlijk, zachtjes lik ik haar vanaf het gaatje tot bovenaan waar de lipjes weer bij elkaar komen, en waar haar klitje inmiddels groot en stijf om aandacht vraagt. Mijn tong laat ik rond dat mini pikje draaien, genietend van de smaak en de kreetjes van genot die Marielle slaakt. Plotseling voel ik de handen van Lorraine op mijn billen, ze worden gespreid, en zoals ik het ene gaatje lek zo word bij mij ook een gaatje gelekt. Ook bij mij verdwijnt af en toe het puntje van de tong in het gaatje. Tot ik plots iets anders voel. Ik wil overeind komen. Maar Marielle heeft mijn hoofd ineens in een bankschroef, twee handen op mijn achter hoofd, komt ze klaar. Ondanks dat er iets groots in mijn darmen verdwijnt, het doet nog pijn ook, blijf ik haar lekken. Ik begrijp gelijk wat dat gevaarte in mijn darm moet zijn, en dan begint dat ding ook al te trillen en te draaien. Langs achter grijpt Lorraine naar mijn pik die hard en stijf naar beneden wijst. En begint deze af te trekken.
Langzaam maakt de pijn plaats voor genot. En op het moment dat Marielle haar benen slap uit elkaar laat vallen maak ik daar gebruik van. Met die vibrator in mijn kont schuif ik mijn pik bij haar naar binnen. Ondanks dat ze nog niet helemaal bij is gekomen van haar laatste orgasme kreunt te luid en kijkt me verliefd aan. Met lange halen neuk ik haar, liggend op die prachtige grote tieten die ik overlaat met kusjes. Lorraine trekt de vibrator uit mijn kont, om, dat merk ik later pas, deze gelijk bij haar zelf in te brengen. Ik voel mijn orgasme opkomen en verhoog mijn snelheid. Ook Marielle is zo ver en komt weer klaar. Een paar seconden later ben ik aan de beurt, en als ik mijn golven de vrije loop laat gaan hoor ik ook Lorraine klaarkomen. Zelf kan ik niet lekkerder liggen en Lorraine kruipt tegen ons aan. Moe vallen we weer in slaap.
Als ik ‘s morgens wakker wordt merk ik dat ik tussen deze twee heerlijke dames in lig. Nog steeds naakt zoals we op de wereld zijn gekomen. Snel stap ik onder de douche. Schiet mijn kleren aan. De dames mogen wel vakantie hebben, ik moet nog een dag werken voor ik me bij mijn vrouw “moet melden”. Veel liever was ik de kerst dagen hier gebleven. Maar goed. Ik geef ze alle twee nog een stevige zoen. Beloof om voor dat ik vanavond richting mijn vrouw ga nog even langs te komen, of dat slim is?? Moet me dan losrukken en vertrek naar mijn werk.


Aantal keer bekeken: 12082
Waardering: 6.40 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online