Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

honger naar sex.

U leest om dit moment het verhaal honger naar sex gepost door Alice van Dam. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Alice van Dam
Gepost op: 2006-9-12

Verhaal:

honger naar sex
Hmmm…gebrek aan inspiratie he?
Zou kunnen…zo erg behulpzaam ben je niet.

Maarreh…stel je eens voor.

We zijn op een erotisch feest, één van die erotikaparties die er zoveel zijn geweest het afgelopen jaar. Harry en ik, en nog een paar vrienden waar we regelmatig mee weg gaan.
We zijn nieuwsgierig hoe het is op zo’n feest. Ik heb gehoord dat het er heftig aan toe kan gaan en ik wil dat wel eens met eigen ogen zien. Hier en daar in donkere hoekjes, die er speciaal voor zijn gemaakt, knus, met zachte kussens, doeken en weinig licht, zie ik stelletjes liggen. De muziek is opzwepend, lekkere trance, goede loungemuziek. De verlichting op de dansvloer is niet te fel en ik zie veel mooie mensen. Vrouwen met mooie kleding, sexy en uitdagend. Mannen die heerlijk ruiken, er goed verzorgd uitzien. Ze dansen overal, niet alleen op de dansvloer. Achter de bar staan meiden in strakke topjes en korte rokjes. Mannen met strakke zwarte shirtjes aan en ik zie er zelfs een met ontbloot bovenlijf. Er hangt een relaxte sfeer en dat heeft op iedereen z’n effect. Ook op mij. Ik voel me super ontspannen, ook al ben ik er voor het eerst en is het allemaal nog een beetje onwennig om mensen schaamteloos in het openbaar sex te zien hebben. Ik loop in m’n eentje wat rond te dwalen, Harry is aan de bar gaan zitten om iets te drinken. Ik kan mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en loop langs de donkere ruimtes, met doorschijnende gordijnen ervoor, sommige dicht, maar dan kan je nog zien dat wat daar gebeurd geil en opwindend is, en sommige open. Ongegeneerd vrijen er mensen met elkaar. Zo loop ik, het steeds warmer krijgend, langzaam rond. Opeens voel ik een hand tegen m’n hand, die ‘m stevig beetpakt en me door de gordijnen trekt. Doordat het zo donker is, hebben mijn ogen even tijd nodig om te wennen aan het zachte licht.
Als mijn ogen gewend zijn, zie ik dat jij het bent! “Dennnis..wat doe….� wil ik zeggen. “Ssssst�, zeg je, en je houd je hand voor mijn mond.
Je trekt me op het zachte matras, duwt me in de vele zachte kussens en zoent me ongevraagd wild en vurig. Je bent geil, nee, dat is nog zacht uitgedrukt, je bent hongerig naar sex zoals je je lang niet gevoeld hebt. Je gloeit en je hebt donkere ogen die half openstaan. Je drukt je onderlijf tegen me aan, je hand graait onder mijn shirt en zoekt mijn stevige grote borsten. Je trekt mijn shirt bijna kapot in je opwinding. Je mond volgt je handen en je zuigt en likt tot mijn tepels keihard in je mond zijn. Ik weet niet waar ik het zoeken moet van deze heerlijke ‘aanval’ en besluit deze kans te grijpen en me helemaal te laten gaan.
Je hand heeft mijn kutje inmiddels ook al gevonden en je voelt hoe nat je me gemaakt hebt. Ik wil je! Je merkt het en ik hoef niks te zeggen.
Je zakt met je mond naar m’n buik, en trekt m’n broek uit. Hééél langzaam, zo langzaam dat ik ongeduldig met mijn benen begin te spartelen en je moet erom lachen. “Geil ding, je kan niet wachten om m’n pik in je te voelen he?�, zeg je. Je kust mijn buik en je duikt met je hoofd tussen mijn benen die ik wijd voor je openleg, zodat je er goed bij kunt. Je likt en je zuigt. Ooooh, je maakt me wilder en geiler. M’n kutsappen druipen vermengd met jouw speeksel langs mijn spleet, richting m’n anus. Terwijl je me likt, steek je een vinger in m’n anus en ik voel dat ik klaar ga komen. Ik voel alles samentrekken...wat is dit toch een heerlijk gevoel! Ik wordt nu nóg natter en wil niks anders dan die heerlijke pik van je diep in m’n kutje voelen! Je kruipt omhoog, zoent me en ik proef mezelf. Lekker…
Ik graai naar je broek en friemel om ‘m zo snel mogelijk los te krijgen. Je kreunt en hijgt van opwinding. “Ik ga je neuken�, zeg je.. “Ik wil je..ik wil je volspuiten, nu! “
Je broek gooi je ergens tussen de kussens en je bekruipt me, ik voel die heerlijke neukstaaf eindelijk bij me naar binnen gaan. Je voelt de warmte van mijn kut en je geniet ervan. We zoenen terwijl je zachtjes heen en weer begint te bewegen, maar al snel versneld je tempo. “Ik ga komen�, grom je. Je trekt je terug en gaat op me zitten. Je trekt m’n truitje omhoog en kijkt me aan, terwijl ik zie hoe je je hete zaad over m’n tieten spuit terwijl ik ze om je lul heenklem. Ik krijg wat van je zaad in mijn mond en lik het van mijn mondhoeken.
“Je hebt nog niet genoeg he, lekkertje?�, vraag je.
Ik wil inderdaad nog meer..ben eigenlijk alleen nog maar geiler geworden van je.
Terwijl je je broek pakt en hem aantrekt, veeg ik met de tisseus die daar in de doosje op een plankje liggen, je zaad van mijn borsten en fatsoeneer mezelf.
“Volgende keer weer�, zeg je…en weg ben je, de menigte in.
Ik vind Harry nog op dezelfde plek waar ik hem achtergelaten heb, en heb verder een heerlijke avond.
Jou heb ik niet meer gezien, helaas.


Aantal keer bekeken: 20789
Waardering: 6.97 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online