Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

houden van .

U leest om dit moment het verhaal houden van gepost door Manon . Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Manon
Gepost op: 2009-1-13

Verhaal:

houden van
wat betekend houden van nou eigelijk? houden van is dat je iemand mooi aantrekkelijk leuk en lief vind. maar is dat houden van? of is houden van je de wereld niet zonder die persoon voor te kunnen stellen.. is houden van iemand door en door kennen en door en door vertrouwen. Houd iemand van je als hij dat zegt. of kan je pas van iemand houden als het wederzijds is. als je echt van iemand houd weet je dat...

ik hou echt van iemand. ik zou me geen leven zonder hem voor kunnens stellen hij is mijn alles mijn leven en als ik niet bij hem ben heb ik het gevoel dat ik iets van mezelf mis. gek dat ik dat nog niet miste toen ik nog niet van hem hield..

we kende elkaar al sinds we naar de middelbare school gingen. maar nooit was hij me opgevallen. totdat die ene avond die avond van die zoen. die zoen die me deed beseffen dat dit hem was! dit was waar ik naar verlangde dit was nou echte liefde. ik ben immiddels ouder hij is niet heel mooi maar wel in mijn ogen. niemand neemt ons serieus maar ik weet bijna zeker dat als zei straks weer eens met een one night stand thuiskomen en ik thuis veilig in mijn bed lig met zijn armen om mij heen ik gelukkiger ben.Aantal keer bekeken: 2302
Waardering: 6.44 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online