Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

huisarrest.

U leest om dit moment het verhaal huisarrest gepost door soumia. Dit verhaal is gepost in de categorie kinderverhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar kinderverhalen?
Categorie: kinderverhalen
Gepost door: soumia
Gepost op: 2011-8-13

Verhaal:

huisarrest
op een dag was leentje heel stout thuis.ze breekte de lamp,ze gooide met kussens,ze was gek.amai,moeder kon er echt niet tegen wat was moeder moe.ze schreeuwde en schreeuwde tot ze niet meer kan.ze kon maar1 ding doen en dat was:LEENTJE JE KRIJGT HUISARREST,NAAR JE KAMER!!!!leentje ging voor ze ging pakte ze haar laptop.ze speelde lang op haar laptop tot mama zei:je bent lang op je laptop ga eraf.mama ging weg en leentje zei stilletjes:baasmaker dat ze is.toen kwam papa van zijn werk kwam binnen en zei:waar is leentje.mama antwoorde:in haar kamer ze was heel heel maar ook heel stout.papa vraagde:wat deed ze dan.mama antwoorde ze maakte de lamp kapot,ze gooide met kussens,ze was gek.nou ik ga met leentje praten.hij klopte.kom binnen zei ze.dag papa.dag leentje.ik hoorde dat je stout was.sorry papa zeg tegen mama dat ik sorry zei.oke leeneke.papa zei het en ze had geen huisarrest meer
onthoud niet stout zijn daag

Aantal keer bekeken: 2994
Waardering: 3.66 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online