Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

ik dacht dat je mij leuk vond(waar gebeurd) deel 1.

U leest om dit moment het verhaal ik dacht dat je mij leuk vond(waar gebeurd) deel 1 gepost door anoniempje. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: anoniempje
Gepost op: 2011-6-30

Verhaal:

ik dacht dat je mij leuk vond(waar gebeurd) deel 1
We zaten in de klas te praten tot dat de meester zij dat we door moesten werken toen eindelijk de bel ging mogten we naar buiten ik en mun vriendje (ik zeg geen namen) liepen naar de zogenaamde 'liefdes boom' ik keek hem diep in zun mooie licht blauwe ogen aan en zei ik hou van je en niemand kan dat veranderen! Hij zij ik hou ook van jouw. En toen zoende hij me. De bel ging weer en we liepen hand in hand naar binnen om onze gym spullen te halen. En we gingen op weg naar het sport veld...


De rest zien jullie later..

Aantal keer bekeken: 4464
Waardering: 3.22 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online