Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

ik en me goede vriendin.

U leest om dit moment het verhaal ik en me goede vriendin gepost door b. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: b
Gepost op: 2007-10-5

Verhaal:

ik en me goede vriendin
Ik en me goede vriedin zijn altijd samen in de pauze op een dag werd ik wakker deed me kleren aan een keer zonder slip aan want had gehoort dat dat wel geil was. ik aankleden naar sgool op sgool kwam ik haar tegen en ik begroette haar we hadden nog ff de tijd en we ginen zitten. Toen na een paar minuten kwam ze op me zitten en me paal werd stijf. ze voelde dat volgens mij keek me aan en ze kuste me op me mond en we begonnen te tongen.
de bel ging en we gingen naar onze les en in de pauze vroeg ze of iik meeging naar haar huis na sgool. Ik zei is wel goed. Na sgool was het ongeveer 2 uur middags.
toen we bij haar waren deed ik me jas uit en liep agter haar aan de kamer in.
er was niemand thuis.
ik ging op de bank zitten en ze kwam wat drinken brengen en ze ging naast me zitten.ik pakte haar vast en tongde haar.Daarna ging ze op me zitten op me paal die nu helemaal stijf was en voelde het blijkbaar en streelde erover met haar hand en deed me broek open. ze blooste en ging van me af en trok me broek uit en begon me zagtjes te rukken.ik kreunde ligt en we liepen naar boven waar we op haar bed verder begonnen met elkaar uit kleden eerst haar topje dan mijn t shirt dan haar broek en uit eindelijk haar bh en string.Ze was erg mooi zo naakt. ze duwde me op haar bed en begon weer te rukken maar nu hard en snel ik kreunde hard en we tongen.Ik kwam klaar en ze likte alles op daarna pijpte ze me egt lkkr.ik befte haar en ik slikte alles door. toen na wat zoenen ging ze onder me ligen en ik neukte haar ze kreunde en keek me aan ik kwam klaar ik haar en we gingen daarna ons aankleden en hw maken voordat haar ouders weer terug kwamen.

dit hebben we nog vaker gedaan.
Nu is ze me vriendin

Aantal keer bekeken: 18864
Waardering: 3.32 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online