Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

ik hou van jou.....

U leest om dit moment het verhaal ik hou van jou.... gepost door kim van dijk. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: kim van dijk
Gepost op: 2011-7-6

Verhaal:

ik hou van jou....
IK HOU VAN JOU....

ik was laats in het park en kwam een jongen tegen.hij zit bij mij op korfbal,maar zie hem haast nooit.ik vond hem wel leuk,maar hij mij????
als ik hem zag wist ik niet wat ik moest zeggen. hij had altijd mooie kleren aan. op dat moment liep hij naar me toe en hij ging naast me zitten.hij gaf me kauwgom in een vorm van een hartje.en ik keek naar hem en hij naar mij.en toen kwam mijn droom uit.we waren 10 maanden bij elkaar en toen hebben we besloten om te gaan trouwen.

Aantal keer bekeken: 4858
Waardering: 4.56 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online