Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

ik koop een nieuwe hondje.

U leest om dit moment het verhaal ik koop een nieuwe hondje gepost door ................... Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: ..................
Gepost op: 2011-5-8

Verhaal:

ik koop een nieuwe hondje
Vandaag was het een fijne dag ik wou zo graag een hondje. Ik smeekte aan mijn moeder en mijn vader en het mocht ik mocht een baby hondje :) . we gingen naar de aziel en ik had een mooie gekozen. toen was het s'avonds mijn pupy mocht onder mijn bed slapen. toen ik mijn hand drie keer onder de bet zette likte mijn pupy aan mijn hand opeens hoorde ik druppels van de badkamer en opeens stond ik op en liep naar de badkamer en mijn hondje stond open gesneden van de buik en de hoofd het was vreselijk eng ik weende hard maar mijn mama en papa waren op vakantie ik was alleen thuis toen zag ik bij de kraan met mijn pupy zijn bloed geschreven GEKKEN KUNNEN OOK LEKKEN en toen ging ik snel in bed en toen was het ochtend maar toen ik wakker was zag ik dat mijn pupy onder de bed lag toen zij ik het was een droom en ik zuchte en ik ging trug naar school.


einde

Aantal keer bekeken: 2303
Waardering: 2.58 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online