Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

ik kwam welterusten zeggen!.

U leest om dit moment het verhaal ik kwam welterusten zeggen! gepost door whitehorse. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: whitehorse
Gepost op: 2011-6-18

Verhaal:

ik kwam welterusten zeggen!
het us alweer een paar jaar geleden, ik was ongeveer 5 ofso en logeerde bij een vriendinnetje van mij die een jaar ouder was. ze had ook twee jongere broetjes, een tweeling.die sliep ook bij ons op de kamer. het was kerstmis en daarom hadden we ook een kleine plastic kerstboom op de kamer staan. we keken eerst tv en toen het 10 uur was moesten we wel naar bed omdat we nog maar jong waren.toen moesten mijn vriendin en ik naar de wc.op het kastje in de wc dat ook een badkamer was zagen we een ballon ligen.je raad het al.het was een condoom.mijn vriendin blies hem open liep naar haar ouders die geschokt daarnaar keken.we moesten onmiddelijk naar haar kamer en gaan slapen. eenmaal op de slaapkamer met ons vieren hadden we geen zin om te slapen. we waren nog niet erg moe. toen opeen kwam ik op een idee dat ik toen heel slim zou hebben gevonden. ik zei : 'weten jullie soms heb ik dat, dat ik in slaap val en als ik wakker wordt voelt het alsof ik maar 1 minuut heb geslapen. als we dat dus doen is de tijd heel snel weer iver een kunnen we weer gaan spelen.'de anderen vonden het een heel goed idee en toen DACHTEN w dat we sliepen maar eigenlijk lagen we gewoon op de grond in een slaapzak met onze ogen dicht. toen een van ons weer''wakker werd'' deden de anderen hun ogen ook open en keken uit het raam.daar zagen we licht dus we dachten jippie het is ochtend! maar eigenlijk was het gewoon het licht in de tuin en omdat er ook nog een lantaarnpaal stond gaf het extra licht en kon je vanaf daar niet zien dat het nog donker was want het was ook nogeens van dat soort wazige ramen. dus stonden we op, begonnen we te tekenen. we zette muziek op en begonnen te zinegn en te dansen. opeens kwam de vader van mijn vriendin binnen en bromde: wat doen jullie nou hier? op een boze toon.''o, goeiemorgen pappa!'zei mijn vriendin blij. 'wat?!? ik kwam jullie welterusten wensen!'zei hij geirriteerd en vanaf toen heb ik nooit meer daar gelogeerd....

Aantal keer bekeken: 5220
Waardering: 6.22 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online