Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

ik rups je..

U leest om dit moment het verhaal ik rups je. gepost door bella-indy-usic. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: bella-indy-usic
Gepost op: 2011-2-13

Verhaal:

ik rups je.
Gisteravond heb ik mijn vrouw en kinderen bij mijn schoonmoeder op de camping afgezet. We hebben nu vakantie, maar ik wil thuis een begin maken met de verbouwing van de slaap- en badkamer en dan heb ik het liefst zo min mogelijk blágen (de vrouw meegerekent) om me heen. Het is nu zaterdagmorgen en ik ben ook eindelijk weer eens een stukje op mijn MTB wezen rammen en ik heb net gedoucht. Ik zit met een bakkie thee en 2 bammetjes heel even achter de pc en log in op mijn vrouw d'r hyves. Ze had me gisteravond nog gevraagd om een berichtje achter te laten dat ze naar de camping is en dat mensen haar daar kunnen bereiken. Ik type een berichtje, controleer het op spel- en typefouten, klik op verzenden en sluit dan hyves en de pc weer af. Ik kijk nog even wat herhalingen van gisteravond en besluit daarna om 'lekker' boven te gaan klussen.

Als ik na een uurtje klussen beneden kom om een bakkie te gaan zetten zie ik dat er iemand gebeld heeft. Tuurlijk was ik vergeten om de telefoon mee naar boven te nemen. Ik kijk wie het is en besluit terug te bellen. Na een paar keer overgaan wordt hij opgenomen door Evelien, een vriendin van mijn vrouw. "je belde vast voor Inge, maar die is er niet .. die zit met de kinderen op de camping" .. "Nee, ik bel voor jouw .. ik las net op haar hyves pagina het berichtje wat jij gepost hebt en ik vroeg me af of je het leuk vind om vanavond hier te komen eten .. alleen is maar alleen, nietwaar?" Even twijfel ik (vooral omdat ik nog genoeg te doen heb én er genoeg voer in de koelkast/vriezer staat/ligt), maar dan besluit ik op haar uitnodiging in te gaan. Het is altijd erg gezellig bij Evelien en Jeroen en daar komt bij dat Evelien een erg lekker ding is en ik daar best een kunstje op zou kunnen. Krullende donkere haren, een paar mooie Bambi ogen en een paar volle borsten. Ze heeft wel wat weg van Jessica Mendels (Google maar eens op die naam). Goed, ik zet m'n fantasieën weer uit mijn hoofd en spreek met Evelien af dat ik rond een uurtje of 6 bij hun zal zijn .. kan ik vandaag thuis nog ff lekker doorgaan en dan hoef ik straks niet te koken!

Veel te snel (of te langzaam, tis maar net hoe je het bekijkt) is het half zes en moet ik me zelfs nog gaan haasten ook. Ik spring gauw ff onder de douche en scheer m'n 4-dagen-stoppelbaard eraf. Haartjes wassen, tandjes poetsen en we zijn klaar. Ik schiet wat schoons aan, gris m'n sleutels van tafel en dender de trap af om er vervolgens achter te komen dat de rechterachterband van mijn auto plat staat. Sh*t !! Ik heb geen zin om nu de band te gaan wisselen, dus ik pak mijn fiets uit de garage. Als ik stevig doortrap is het maar een klein kwartiertje fietsen, maar als ik halverwege ben vindt er een mini wolkbreukje plaats en in een seconde of 10 ben ik nat tot op mijn ballen! Schuilen heeft geen zin meer dus ik besluit door te fietsen en ik neem aan dat Evelien vast wel een handdoek in huis heeft.

Als ik om 10 over 6 de portiektrap opga en bij Evelien aanbel schiet ze in een lachstuip. "Wat zie jij er verzopen uit! .. kleed je maar gauw uit, dan pak ik een handdoek en wat droge kleren." In het halletje bij de voordeur kleed ik me bijna helemaal uit, totdat Eef met de kleding terug is. "Kom op zeg, die natte boxershort moet ook uit, je doet net alsof ik nog nooit een blote piemel heb gezien" Met een kop als een boei draai ik me even weg weg en trek dan mijn boxershort uit. "Hmm, dat zijn lekkere gespierde billen" en tegelijkertijd voel ik haar warme hand over mijn billen gaan. Ik laat het maar gebeuren, ik kan nu toch geen kant op. Ik heb nu -ik neem aan van Jeroen- een joggingbroek en een ruim vallend t-shirt aan. Evelien pakt mijn natte kleding aan en doet die even in de droger zodat ik straks als ik naar huis ga mijn eigen kleding weer aan kan.

Als ik de kamer binnenstap valt me de stilte pas op. Jeroen is altijd erg aanwezig, dus ik loop naar Evelien en vraag waar hij is. "Had ik dat niet verteld ? Jeroen zit in Zuid Afrika voor het WK en Sanne (hun dochtertje van een jaartje of 10) is bij een vriendinnetje logeren, dus we hebben vanavond het rijk alleen" en ze overhandigd me glas witte wijn. "Ik heb twee zalmfile'tjes in de oven liggen, nog een paar minuten en we kunnen aan tafel". Ik sta haar nu eens goed te observeren en het valt me op dat ze een paar kilo kwijt is. Evelien was altijd een beetje aan de stevige kant (dat misstond haar niet), maar de nieuwe Evelien ziet er zo mogelijk nog lekkerder uit! Als ik haar ernaar vraag geeft ze inderdaad toe dat ze wat is afgevallen .. bijna 10 kilo om precies te zijn. Damn, dat is veel! "Als je billen nu maar niet onlekkerderder zijn geworden" floep ik eruit en traag draait Eef zich een beetje om en trekt dan met één hand haar tuniekje een stukje omhoog en showt me een paar fabelachtig mooie billen die in een strakke zwarte legging zitten. "Niet alleen door het afvallen zijn ze zo geworden hoor, ik zit nu ook 3x per week in de sportschool, ook om de boel boven (ze houdt nu twee handen onder haar borsten) niet té veel te gaan laten hangen"

Even weet ik niets meer te zeggen, maar dan geeft een belletje aan dat de oven klaar is. Ik pak de borden, het bestek en de glazen, Eef volgt met het eten. Ondertussen zet ik ook een muziekje op en valt me ook op dat het buiten weer aardedonker is .. er zal zo nog wel een bui naar beneden komen vrees ik. Evelien ziet het nu ook nu ze de kamer binnenkomt. "Als het maar niet gaat onweren, ik ben als de dood voor onweer" Zodra ze echter het eten op tafel zet en gaat zitten barst het echter los en het is maar goed dat ik erbij ben, want ze is inderdaad doodsbang. Al met al leidt het eten en het gepraat gelukkig wat af en pas als alles op is en Evelien vraagt of ik nog een toetje wil komt er weer een harde onweersklap. Ze schrikt zich een ongeluk en laat pardoes een glas vallen. Ik sta op om in de keuken stoffer en blik te gaan halen om zo de troep op te ruimen. Het toetje komt straks wel, eerst Evelien even gerust stellen. We ploffen samen op de bank waar ze bijna in me kruipt en ik sla een arm om haar heen. Na een minuut of 10 (waarin er geen donderslagen meer zijn geweest) laat ze me een beetje los .. die laatste klap was dus de heftigste.

"Wat denk je .. komt er straks nog meer onweer?" Als ik zeg dat ik dat zo wel even op buienradar.nl kan checken, maar dan wel even achter haar pc moet. Ze wijst me waar hij staat en wijkt geen moment meer van mijn zijde. "Das lekker" zeg ik .. "we zitten nu precies tussen de buien in en als ik het zo zie wordt het straks -over een klein uurtje- nog ff heftiger .. zo te zien moet ik hier maar blijven slapen!" en na die woorden geef ik haar een pets op haar billen. "Ik meen het Peter, ik ben doodsbang voor onweer .. dat komt omdat we vroeger in de caravan op de camping een keer een inslag hebben gehad .. ik ga er gewoon alles aan doen om je hier te houden!" en na die woorden draait ze de stoel een beetje, klimt op mijn schoot en zoent me teder op mijn mond. Mijn lul reageert gelijk, die 'vliegt' overeind! Even ben ik uit het veld geslagen en weet me geen houding te geven. Eigenlijk kan het niet, vreemdgaan met zo'n beetje de beste vriendin (ze hebben samen op de middelbare school gezeten) van mijn vrouw, maar Evelien is niet van plan me los te laten, integendeel, dwingend probeert ze haar tong in mijn mond te persen.

Ik onderbreek de zoen en neem heel even afstand. Verward kijkt Evelien me aan .. "wat is er, vindt je me niet lekker genoeg?" .. "Lieve schat, ik vind je superlekker (altijd al gevonden trouwens), maar ik weet niet of dit nou zo'n goed idee is .. ik ben in al die jaren met Inge nog nooit vreemd gegaan of heb daar zelfs maar aan gedacht!" "Meen je dat?, dat je me altijd al superlekker vindt?" en met enige schroom geef ik toe dat ik met haar in mijn gedachten mezelf wel eens aftrek. Nu is het haar beurt om te blozen, maar ze heeft zich snel hervonden en stapt van me af. "kom mee naar de slaapkamer .. nu hoef je niet meer aan me te denken, maar mag je met me doen wat je wilt" Tja, daar kan ik nu geen nee meer tegen zeggen en ik laat toe hoe ze me bij de hand neemt en voorgaat richting de slaapkamer, ondertussen haar tuniek uittrekkend en mij een blik gunnend op haar waanzinnig mooie kont.

In de slaapkamer knipt Evelien een schemerlampje aan en ik verbaas me over romantische sfeer in de kamer. De rest van het huis is strak en sober (Jeroen's smaak), maar de inrichting en aankleding van de slaapkamer is overduidelijk het werk van een vrouw. Een beetje onwennig plof ik op het bed naast Evelien neer, maar zij neemt het initiatief en begint mijn (pardon, Jeroen's) t-shirt uit te trekken. Ik lig plat op mijn rug, Eef zit bovenop me en ze moet mijn harde pik door de dunne stof van de joggingbroek heen kunnen voelen. Zelf trekt ze ook haar topje uit en een paar volle stevige borsten in een mooie zwarte push up BH worden zichtbaar. "Hmmm, je lul voelt lekker Peter en ik moet bekennen dat ik ook wel eens over jouw gefantaseerd heb" en in één vloeiende beweging haakt ze de voorsluiting van haar BH los en ik kan alleen maar gebiologeerd toekijken. "Wat een mooie borsten! Jeroen boft maar !!" zeg ik, maar als zij vervolgens antwoordt dat ze al meer dan een half jaar niet geneukt is begint het me eindelijk een beetje duidelijk te worden waarom ik vanavond uitgenodigd ben. De angst voor het onweer is niet gespeeld, dat dan weer niet, maar voor de rest ... Nou ja, niet meer bij nadenken, als haar blote billen net zo mooi en lekker zijn als haar borsten weet ik wel waar ik zo mee ga spelen!

Ik leg mijn handen op haar heerlijke heupen en ze vleit haar borsten bovenop mijn blote borst. De aanraking van haar harde tepels met mijn borstkas doet me al sidderen van genot en als ze dan haar lippen op de mijne drukt en traag haar mond opent zodat onze tongen met elkaar kunnen spelen is dat voor mij het startsein om een stapje verder te gaan. Ik schuif mijn handen achter het elastiek van haar legging en voel dat ze een miniscuul stringetje aanheeft. Even wipt ze haar billen omhoog wat mij de kans geeft om haar legging over haar benen naar beneden te schuiven en als ze vervolgens één voor één haar benen optrekt is de legging ineens uit en heb ik een paar mooie stevige blote billen in mijn handen. Voorzichtig trek ik een beetje aan haar stringetje in haar bilspleet waardoor het kruisje aan de voorkant strak tegen haar kutje en tegen haar clitoris wordt getrokken. Het windt haar hehoorlijk op, want ze begint met haar heupen te draaien, waardoor mijn pik in de joggingbroek pijnlijk klem komt te zitten. Ze heeft mijn mond verlaten en drukt nu haar lippen op mijn tepels en daalt dan verder af naar beneden. Bij mijn navel aangekomen houdt ze heel even stil en vervolgens begint ze de de knoop in de joggingbroek los te maken. Traag wrijft ze met haar hand over de broek én over mijn lul. Voor mijn gevoel is hij nog nooit zo hard en groot geweest en als ze uiteindelijk mijn broek uittrekt slaakt ze zelfs een gilletje maar ik weet niet of dat nou van vreugde of angst is ...

"Ohhh, Peter ... wat een lekkere dikke pik! Stiekum hoopte ik hier al een beetje op" en voorzichtig pakt ze hem vast, bekijkt hem van top tot ballen en begint er dan rustig aan te trekken. Door het voorvocht glijdt mijn voorhuid al snel achter mijn eikelrand en dat is voor haar het teken om hem in haar mond te nemen. Met mijn handen onder mijn hoofd kijk ik vervolgens goedkeurend toe hoe ze zich over mijn lul ontfermt. "Hmm, je voorvocht smaakt al lekker, ben benieuwd hoe je sperma zo smaakt" en na die woorden schuift ze hem bijna volledig haar mond in. Dit doet ze erg lekker en als ze zo even doorgaat ga ik dadelijk veels te snel klaarkomen ben ik bang van. Het is ook een supergeil gezicht om te zien. De ene keer zit hij bijna tot aan mijn ballen in haar mond, een paar seconden later zuigt ze rustig op mijn eikel en flits haar tong over mijn eikelrandje en plasgaatje heen. Ook mijn ballen verdwijnen omstebeurt in haar mond en ik prijs me gelukkig dat ik daar ook nog even het scheermes overheen gehaald heb. Ik waarschuw haar dat als ze zo doorgaat ik in no time klaarkom, maar ze haalt hem uit haar mond en zegt; "Kom jij maar lekker klaar hoor als je zo ver bent, ik slik wel" en na die woorden stopt ze hem weer in haar mond en gaat verder waar ze gebleven was. Als ik dan plotseling ook nog een vinger van haar tussen mijn billen voel friemelen wordt het mij te veel en grommend spuit ik mijn sperma diep in haar mond. Ze houdt haar mond netjes dicht en laat geen druppel verloren gaan en als ze de laatste druppels eruit gezogen heeft komt ze heel even omhoog om me te laten zien hoe veel er in haar mond zit en slikt het dan zonder problemen door.

"Hmmm, warm sperma .. dat ben ik op nog geen enkele menukaart tegen gekomen!" en lachend drukt ze een kus op mijn lippen. Haar adem ruikt en smaakt naar mijn zaad en gek genoeg wint me dat erg op. Evelien is ook verbaasd, want mijn lul blijft keihard overeind staan en nu is zij aan de buurt. Ze laat zich naast me op bed vallen en ligt heel even bij te komen. Nu tijger ik haar lichaam af en als ik een tepel in mijn mond neem en daar zachtjes in bijt gaat er een rilling door haar lichaam. Zoenend vervolg ik mijn weg naar beneden en ze wipt heel even haar billen omhoog zodat ik haar string uit kan doen. Een volkomen kale kut waar haar binnenste schaamlippen brutaal -als een soort vruchtje- uit ontsnappen maken voor mij het plaatje kompleet en heel voorzichtig neem ik dat vruchtje in mijn mond. Het windt haar erg op en ze spreidt haar benen wat verder. Mijn tong glijdt nu tussen haar schaamlipjes door en ik merk dat ze behoorlijk nat aan het worden is. Beheerst plaats ik mijn wijsvinger tussen haar natte schaamlippen, bovenop haar clitoris en als ik een beetje rondjes mee ga draaien en hem af en toe naar binnen laat glippen begint ze wilder en wilder met haar heupen te draaien.

"Ohhh, neuk me Peter, stop die lekkere pik van je in m'n kutje én in mijn kont!" Ik doe net alsof ik het niet gehoord heb en blijf stug doorlikken tussen haar benen, maar ondertussen maakt mijn lul een vreugdesprongetje .. wauw, ze wil in haar kont geneukt worden! Ondertussen heb ik twee vingers diep in haar kut zitten en blijf ik haar clitoris likken. Ik voel haar vagina verkrampen en schokkend komt ze klaar. Ik laat m'n vingers nog heel even in haar zitten en trek ze er dan slurpend uit om ze af te likken. "Hmm, je smaakt lekker, maar kun je mijn lul nu nog wel hebben?" en met enige trots show ik haar mijn ruim 18cm lange en ruim 5,5cm dikke pik. "Oehh, die is wel dik ja, maar ik wil zo wel graag proberen of hij ook in mijn kontje past" en na die woorden kom ik omhoog, zet hem vlak voor haar ingang en duw hem dan krachtig tot aan mijn ballen haar vagina in. "Ahhh, die zit lekker diep" hoor ik haar zeggen en als ik naar beneden kijk zie ik dat hij tot aan de wortel bij haar erin zit en op datzelfde moment voel ik haar vingers spelen met mijn ballen. Ze ligt me verlekkerd aan te kijken en het is een geil gezicht. Haar mooie lichaam, de volle borsten die bij iedere stoot van mij heen en weer deinen, haar lekkere mond (waar net mijn warme lading sperma is in verdwenen) en haar wijdgespreide lange benen waartussen ik nu lig te neuken. Het is maar goed dat ik al een keer ben klaargekomen, anders had ik me nu niet meer kunnen beheersen.

Ze duwt me van haar af en kruipt onder me vandaan. "Neuk me op z'n hondjes, dat vind ik zó'n lekker standje!" en ik kijk toe hoe ze op haar knieën (kont omhoog, bovenlichaam plat op bed) naast me plaatsneemt en me geil aankijkt. Ik neem achter haar plaats en kijk zo tegen haar ster aan .. wat een uitzicht! Beheerst schuif ik mijn pik nog even in haar kut, maar haar woorden van daarnet ("stop die lekkere pik van je in m'n kutje én in mijn kont") spoken door mijn hoofd. Met mijn handen op haar kont trek ik haar billen een beetje van elkaar en daardoor gaat haar kringspier een stukje openstaan. "Ohhhh ja, stop een vinger in mijn kont en maak me klaar!" en ze reikt me een tube Durex Play glijmiddel (stond op het nachtkastje, ze kon er nét bij) aan. Ze slaakt een gilletje als ik een klodder koel glijmiddel tussen haar billen deponeer, recht op haar ster en met mijn rechter wijsvinger masseer ik het glijmiddel een beetje rond haar sterretje, maar als ze dan met haar heupen begint te draaien floept mijn vinger zo haar anus in. Een gesmoorde kreun ontsnapt aan haar lippen en ik voel -met mijn vinger- mijn pik 'aan de andere kant' in haar kut zitten. Het is een aparte situatie en veel dichterbij dan het gevoel wat een vrouw voelt als er een man in haar zit kan ik niet komen.

Ik moet hier niet te lang naar kijken. Haar mooie ronde kont, mijn lul in haar kut, mijn vinger in haar ster en nu vraagt ze ook of ik een tweede vinger in haar kont wil stoppen. Ik haal mijn vinger uit haar kont (en zie dat haar ster een beetje blijft openstaan) en traag trek ik mijn lul terug uit haar kut en zie dat hij glimt van haar sappen. Mijn eikel is donkerrood aangelopen en mijn ademhaling slaat een slag over als ik mijn blote eikel tegen haar -nat van het glijmiddel- ster zet. Voorzichtig voer ik de druk langzaam op, maar op datzelfde moment duwt Evelien haar kont hard naar achter en schiet mijn lul in één keer haar kont in !! Ze kan een schreeuw niet onderdrukken en ook ik moet bekennen dat het binnendringen van haar kont niet geheel pijnloos ging. Even komen we een beetje op adem en laat ik haar aan de dikte van mijn lul wennen. Als ik voel dat ze wat ontspant begin ik langzaam in en uit haar kont te glijden. Evelien volgt mijn ritme en haar kont lijkt zich wel te openen. Met krachtige stoten kan ik nu in en uit haar kont glijden en bij iedere stoot lijkt mijn pik wel dikker te worden. Evelien heeft haar handen nu op haar billen en trekt ze van elkaar. Als ik dan mijn lul helemaal uit haar terugtrek blijft haar ster wijdt openstaan en komt er een onherkenbare, maar o zo geile geur tussen haar billen vandaan. In die paar seconden dat mijn lul nu buiten haar lichaam is zie ik een druppel voorvocht uit mijn pisgaatje opwellen en ik merk dat ik mijn tweede zaadlozing niet lang meer kan gaan uitstellen. Verlekkerd kijkt ze me aan. "Ram die dikke pik van je nog een keer in mijn kont !!" en na die worden zet ik hem weer beheerst tegen haar ster en kijk toe hoe heel langzaam mijn maximaal dikke eikel de weerstand van haar kringspier overwint. Als mijn eikel erin zit ram ik mijn lul er in één keer achteraan en weer kan ze een schreeuw niet onderdrukken. Ineens is daar haar hand om mijn zak en die trekt ze vervolgens krachtig naar beneden. Nu schreeuw ik het uit, maar het zorgt er wel voor dat mijn naderende spuitfestijn in haar kont (ze zal wel gevoeld hebben dat mijn pik weer dikker aan het worden was) een beetje wegebt.

Even hijg ik een beetje uit, maar dan voer ik het tempo weer langzaam op. Evelien begint nu luider te kreunen en als ik met mijn hand onder haar buik doorga en zachtjes met haar gezwollen clitoris speel wordt het haar te veel en komt ze kreunend klaar, daarbij heftig met haar sluitspier in mijn lul knijpend. Ze laat zich voorover op bed vallen waardoor a) mijn lul uit haar kont floept en b) ik net de laatste prikkel mis om haar kont vol te spuiten. Ze heeft zich omgedraaid en ik kijk tegen haar bezwete lichaam aan en met rode wangetjes vraagt ze of ik zo over haar borsten wil klaarkomen. Ze houdt haar volle borsten met 2 handen vast om m'n zaad te ontvangen, maar ik duik nog even vlug tussen benen en lik de laatste restjes kutsap tussen haar schaamlippen vandaan. Haar clitoris is overgevoelig merk ik en dus raak ik met mijn tong ook nog heel even haar sterretje aan, maar dan kom ik omhoog en schuif mijn lul nog heel even in haar doorweekte kut. Met grote ogen ligt ze me aan te kijken, maar dan is het zover en voel ik dat ik het niet langer meer uit kan stellen. Snel haal ik mijn lul uit haar kut en kruip half over haar heen en voel mijn zaad door de schacht schieten. Met mijn pik in mijn hand richt ik op haar borsten, maar de eerste straal gaat over haar gezicht, de tweede komt half in haar mond terecht en pas vanaf de derde straal komt het op haar borsten. In 6 á 7 dikke witte stralen spuit ik mijn zaad over haar lichaam en pas daarna durf ik haar weer aan te kijken. Het is wel een supergeil gezicht om zo'n sliert dik wit zaad op haar gezicht te zien liggen en Evelien kan het geloof ik ook wel waarderen. "Wooow, dat was veel !!" hoor ik haar zeggen en ik kijk toe hoe ze met haar handen het zaad over haar borsten en buik begint uit te smeren. De sliert zaad op haar gezicht laat ze nog even zitten, maar dan besluit ik in actie te komen. Ik pak haar string en wil haar gezicht daarmee schoonvegen, maar Evelien wil daar niks van weten. Krachtig pakt ze mijn pols beet en kijkt me streng en indringend aan. "Schoonlikken !! .. je hebt er zelf zo'n bende van gemaakt !!" Grijnzend kijkt ze me aan terwijl ik aarzelend richting haar gezicht ga.

De kus die ik daarstraks kreeg na haar pijpbeurt geurde en smaakte naar mijn zaad en dat vond ik niet echt vies, maar het rechtstreeks van haar aflikken is toch nog wel ff anders. Ze merkt m'n aarzeling, maar als ze tegenwerpt dat ik het toch ook geil vind als zij mij pijpt en mijn zaad doorslikt kan ik haar niet anders dan gelijk geven. Met een geile blik in haar ogen ligt ze me vervolgens goedkeurend aan te kijken hoe ik haar hele gezicht schoonlik en na mijn eerste aarzeling moet ik toegeven dat het best wel geil is om te doen. Als ik daarmee klaar ben trekt ze me dicht tegen zich aan waardoor ik me er gelijk weer van bewust ben dat haar hele bovenlichaam plakkerig is van mijn zaad. Vol zoen ik haar nu op haar mond en die zoen is -van beide kanten- doordrenkt met de geur en smaak van mijn zaad. Als ik vervolgens uitgeput naast haar op bed neerval liggen we elkaar heel even aan te kijken. "Dank je wel Peter .. dit had ik nou net even nodig. Ga je mee douchen ?" en ze wacht mijn antwoordt niet af, maar stapt van het bed, pakt twee handdoeken uit de kast en sleurt me dan mee naar de douche.

In het half donker van de gang zie ik alleen maar die heupwiegende kont voor me lopen en begint mijn pik zich alweer op te richten. Evelien draait de kraan van de douche open en stapt er vrijwel gelijk onder. Met een verleidelijke blik in haar ogen wenkt ze me ook om erbij te komen staan en de douche is daar gelijk groot genoeg voor. Zodra ik echter het warme water op mijn lichaam voel en haar eens lekker wil gaan inzeepen dwingt ze me te gaan zitten. "Zo, jij vondt het toch nodig om over mijn gezicht te spuiten hé .. nu zal ik eens over jou spuiten !!" en met twee handen dwingt ze mijn hoofd richting haar kut om vervolgens een krachtige straal urine over mijn gezicht te spuiten !! In een reflex wil ik mijn hoofd afwenden, maar Evelien heeft me stevig vast. De warme urine voelt niet eens zo heel verkeerd op mijn gezicht, de smaak (jaja, ik krijg ook wat in mijn mond) heeft zich vermengd met het douchewater en is veel minder sterk dan ik verwacht had en ook de geur gaat een beetje verloren in het douchewater. Als ik opkijk (en dus een straal urine recht in m'n gezicht en mond krijg) zie ik dat Evelien me met open mond aankijkt. Als ze is uitgeplast haal ik nog even mijn tong tussen haar benen door en kom dan weer omhoog. We kijken elkaar nu even diep in de ogen en dan dwaalt haar blik naar beneden waar mijn keiharde lul dwingend tegen haar buik prikt. "WoW, dit was wel supergeil om over je heen te plassen, maar ben je nu alweer geil ?" en een beetje beschamend bevestig ik dat .."nou, kom dan maar weer even" en ik kijk toe hoe ze haar hand om mijn lul doet, mijn eikel ontbloot, zich omdraait, haar kont naar achter doet en haar rug hol trekt. Ik begrijp de uitnodiging en druk mijn eikel voor de tweede keer die avond tegen haar ster aan en nu glijd ik soepel in één vloeiende beweging tot aan mijn ballen haar kont in. Een diepe zucht ontsnapt aan haar lippen en als ik haar borsten vastgrijp priemen daarop twee keiharde tepels. Ook aan het draaien van haar heupen merk ik dat het Evelien weer erg opwind en dat zij zo ook weer gaat klaarkomen. Als ze vervolgens haar rug maximaal holt en haar kont naar achteren doet hou ik het niet meer en grommend spuit ik nu wél haar kontje vol. Evelien voelt het ook en schokkend komt ze vrijwel gelijktijdig klaar.

Even blijven we zo staan en uithijgen. Als ik vervolgens mijn slapper wordende pik uit haar kont terugtrek sleep ik een flinke klodder dik wit sperma mee naar buiten. Evelien maak nu een persende beweging met haar anus (alsof ze moet poepen) en ik zie nu een nog grotere hoeveelheid sperma naar buiten komen. Een beetje beschamend kijk ik haar aan, maar Evelien heeft alleen maar oog voor de grote kwak zaad die zich nu op de grond -tussen haar voeten- bevindt. We spoelen ons uitgebreidt af en als ik als eerste onder de douche vandaan kom houd ik daarna galant een handdoek voor haar klaar en droog haar lekker af. Het is inmiddels al bijna twaalf uur en buiten regent het pittig door. Ik ben nu te moe om naar huis te fietsen en na een laatste drankje kruipen we samen onder de wol, waar we vrijwel direct in een diepe slaap vallen.


Aantal keer bekeken: 9758
Waardering: 7.59 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online