Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

ik wacht op je 2.

U leest om dit moment het verhaal ik wacht op je 2 gepost door mi. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: mi
Gepost op: 2010-7-13

Verhaal:

ik wacht op je 2
Met een glimlach op haar gezicht maakte Sarah het eten voor die avond. Ze diende het zo snel mogelijk op terwijl haar familie geïrriteerd toekeek. Ze vouwde het grijze schort op en legde deze weer terug op zijn plek. Nu was het wachten tot ze weer klaar waren met eten. Met een zwijmelende zucht ging Sarah op de grond zitten en speelde met een miertje dat langs kwam gelopen. Met haar hoofd zat ze bij Peter.

Sarah hoorde de jammerende van stem Steven en ze huppelde weer vrolijk naar de tafel. Ze stapelde alles op en liep er mee naar binnen. Haar moeder keek haar met boze ogen aan en Sarah voelde dat er zo meteen weer flink gescholden zou worden. Maar het deerde haar niet. Morgen zou ze terug gaan op zoek naar Peter.

Zingend had ze de vaat gedaan en zoals gewoonlijk had ze de bewonderende blikken van de jonge mannen niet gezien. Ze liep de laan weer in en zag dat haar moeder nog steeds bij de tafel was. Dat was nogal ongebruikelijk. Meestal ging ze met haar man en zoon mee naar het speelhuis en kon Sarah haar eigen gangetje gaan.
"Hallo moeder, moet u niet met Steven en papa poolen?" Haar moeder keek haar met een vernietigende blik aan.
"Dat zou je wel fijn vinden hè, gore slet! Haal die verbaasde blik van je gezicht, verdomme. Alsof ik niet wist dat je maar al te blij zou zijn als wij weg waren, dan had je alle ruimte voor jezelf. En natuurlijk voor al die jongens die dan komen. Ik weet niet wat je allemaal met ze van plan bent. Maar aan die vuile glimlach en die heupwiegende bewegingen kan ik zien dat je je weer letterlijk flink bloot zal geven!" Sarah's moeder was rood aangelopen terwijl ze voor haar was gaan staan en steeds harder begon te schreeuwen. Sarah voelde de tranen in haar ogen prikken.
Ze kon er nooit tegen als ze weer beschuldigd werd van iets dat niet waar was.
"Moeder hoe kunt u! Dat zijn leugens dat weet u." de neusvleugeltjes van haar moeder gingen woedend heen en weer.
"Ach houd je mond, snol." Haar hand schoot omhoog en liet een flink rode handafdruk achter op de wang van Sarah. Voor Sarah het door had was haar moeder al weer woedend weggelopen.

Sarah voelde de tranen over haar wangen stromen. Ze nam een sprint naar het meer. De zon ging al half verscholen achter de bergen en Sarah liet haar voeten rustten in het koele water. Met een piepend geluid vanuit haar keel liet ze al haar tranen in het water vallen.
Wat had ze toch fout gedaan?

Aantal keer bekeken: 2050
Waardering: 7.78 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online