Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

ik.

U leest om dit moment het verhaal ik gepost door ik. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: ik
Gepost op: 2010-5-26

Verhaal:

ik
Ik wil even vertellen hoe ik metzelf klaar vinger. Het is een genot om met eerst een vinger hard naar binnen te stoten en daarna met mijn andere hand in mijn reet een vinger te stoppen. Dan nog even met mijn duim mijn klitje stimuleren......... ach ik droom jou erbij en kom helemaal aan mijn gerief. Nog liever heb ik dat je me hard neemt. Eerst me je vingers diep naar binnen stoten. In mijn kut en in mijn reet. Lekker soppen en flink raggen. Daarna je lul in mijn kut en minstens 1 vinger, maar mag ook meer, in mijn kont. En dan stoten. Keihard. Zonder liefde. Gewoon nemen wat je kan. Doe ik ook. Dus kom maar. Helemaal in me, met je lul en met je vingers. of je vuist....... kom maar!

Aantal keer bekeken: 7272
Waardering: 2.82 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online