Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

in het park.

U leest om dit moment het verhaal in het park gepost door jennifer de zeeuw. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: jennifer de zeeuw
Gepost op: 2006-7-12

Verhaal:

in het park
Op een warme zomeravond ging ik met mijn vriendin naar een groepje vrienden om wat bij te kletsen. Daar aangekomen zag ik dat er een jongen was (Danny) waar ik heel lang smoorverliefd op ben geweest. Op een gegeven moment ging mijn vriendin weg met een jongen waar ze op dat moment een beetje mee ging. Ik voelde me eigen niet erg op me gemak want ik was als enigste meisje dus 6 jongens. Na een tijdje raakte ik in gesprek met Danny, eerst ging het een beetje over koetjes en kalfjes maar algauw werd het gesprek wat intiemer en ging het over relatie en seks. Danny zei dat hij pas zijn relatie had geeindigd en dat hij eigenlijk opzoek was naar een nieuwe vriendin. Omdat het bij dat groepje te luidruchtig was besloten we om een stukje te gaan lopen door het park. We gingen vervolgens bij een bankje zitten en het gesprek werd nog intiemer. Op een gegeven moment gaf Danny me een verrukkelijke tongzoen en al gauw verdween zijn hand in mijn truitje. Toen hoorde we mensen praten en ik zag dat het mijn vriendin was. Danny vroeg zullen we verder lopen en ik stemde er mee in. We liepen een paadje in waar niet veel mensen kwamen en hij begon me weer te zoenen ik zoende vervolgens mee. Hij legde zijn vest op de grond neer en we gingen daar rustig verder. Van het een kwam het ander en al gauw verdween zijn hand in mijn slipje en begon hij mij heerlijk te vingeren. Ik deed zijn broek open en begon hem af te trekken. Op een gegeven moment legde hij mij zachtjes neer en deed mijn broek en mijn string uit toen kreeg ik een likbeurt wat ik nog nooit heb meegemaakt zo lekker! Ik voelde dat ik klaar ging komen dus duwde ik zijn hoofd weg om hem nu een lekkere beurt te geven. Ik kwam omhoog en hij keek me vragend aan toen begon zijn ballen te masseren en vervolgens boog ik met mijn hoofd naar voren om zijn pik in mijn mond te nemen eerst likte ik heel zachteikel waarna ik hem vervolgens ging pijpen en als ik bij zijn eikel kwam likte ik rondjes om zijn eikel, beet er zachtjes in of zoog er op. Ik merkte dat hij steeds opgewonder werd en hij duwde zijn pik dieper in mijn mond. Even later pakte hij mijn hoofd beet en keek me geil aan, ik bedacht me eige toen geen seconde en duwde zijn pik in mijn lekkere natte kutje. Ik begon hem lekker hard te neuken en na een paar stoten kwam Danny al klaar. Hij haalde mij van hem af en legde me neer. Ik kreeg weer een lekkere likbeurt waarna ik vrij snel schokkend klaar kwam. Danny´s pik was ondertussen al weer hard geworden dus ging ik hem weer pijpen, na een tijdje werd ik weer zo nat dat ik stopte met pijpen en zijn pik naar mijn kut geleidde. We hebben toen nog lekker hard geneukt en we kwamen allebei schokkend en kreunend klaar. Toen hebben we ons eigen aangekleed en zijn weer teruggelopen naar de groep waar me vriendin al op mij stond te wachten. Ik heb nog een tijdje een relatie gehad met danny maar het is niks geworden

Aantal keer bekeken: 11173
Waardering: 5.25 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online