Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

is daar iemand?.

U leest om dit moment het verhaal is daar iemand? gepost door carlos smolenaars. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: carlos smolenaars
Gepost op: 2011-2-8

Verhaal:

is daar iemand?
koen en jack zaten op de bank tuis. jack logerde bij koen. zij konden niks leuks op de tv vinden dus gingen ze op de computer opeens hoorde ze boven en zord stem. ze vroegen. wie is daar.geen andwoord. koen zij.als jij nu verdome niet naar beneden komt pak ik en mes en kom ik naar je toe hoor. opeens hoorde een geluid en de stem zij.PAS OP VOOR MIJ IK BEN NIET OM MEE TE SOLEN.toen zij jack. kom maar op.opeens kwam en man met en zombie achtige klauw naar de jongens toe en toen de ouders die eeven naar en feest waaren treug kwamen zagen ze de lijken van de jongens op de bank liggen en dat waren de laaste dingen die de ouders zagen. want geen van hen zag de man achter de computer staan.

Aantal keer bekeken: 1640
Waardering: 6.32 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online