Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

is hij op mij.

U leest om dit moment het verhaal is hij op mij gepost door iris . Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: iris
Gepost op: 2011-2-19

Verhaal:

is hij op mij
ik ben al jaren smoorverliefd op een jongen uit mijn klas, hij weet het niet denk ik.hij vindt mij leuk als gewoon vriendin maar ik ben smoor op hem wat moet ik doen?wat je moet doen is simpel zeggen mijn gedachten: ga er naar toe kus hem en doe leuke dingen maar dat durf ik niet.
op een dag komt hij naar me toe en vraagt wil jij het met mij?ik zeg ja en ben super blij.opeens begint hij te lachen en zegt sorry dit was een grap en al zijn vrienden beginnnen te lachen.
ik ren naar de toiletten en begin stilletjes te huilen.de bel ging.ik sta op droog mijn tranen ga de klas in gun hem geen blik meer de hele dag niet. als ik de volgende dag op school kom komt hij naar me toe kust me en zegt ik hou echt van jouw.
en toen leefde ze nog lang en gelukkig

Aantal keer bekeken: 1928
Waardering: 3.67 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online