Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

je nachtmerie.

U leest om dit moment het verhaal je nachtmerie gepost door Stefanie 11 jaar. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Stefanie 11 jaar
Gepost op: 2009-3-28

Verhaal:

je nachtmerie
er waren eens drie meisjes een van 15 een van 17 en een van 18. en iedereen van school was aan het praten over een heel cool af consert de drie meisjes wouwen er graag heen gaan en dat deden ze ze pakte een nieuwe licht groene tent in er zat geen enkel schrametje op ze moesten de bus nemen om op naar het consert te gaan maar er kwam een rare bus die helemaal zwart was de meisjes gingen er in en zaten op een stoel maar op de stoel voor hun ston op geschreven JULLIE nachtmerie gaat NU beginen toen ze het leesde vonden ze het maar raar toen ze aankwamen zette ze hun tent op het wert al donker dus gingen ze al slapen het was 22:00 toen er plots in schaduw letters kwam Jullie NACHTMERIE GAAT BEGINNEN ! de meisjes van 17 en 18 vonden het niet leuk meer dus ze gingen in het bos kijken of daar iemand was ze pakte hun jas en zaklantaren en gingen er van door naar het bos, nu was het meisje van 15 alleen in de tent ze wert wat bang dus pakte ze een boek om te lezen toen ze het boek opende stont er met bloed geschreven U NACHTMERIE GAAT BEGINEN ! ze wert bang en deet het boek dicht en ze ging slapen toe er plots iemand fluisterde U NACHTMERIE GAAT BEGINEN ! het was nu al 24:00 s'nachs en haar vrindinen waren er nog niet dus ging ze ze zoeken ze pakte een lantaren en haar jas en ging zoeken ze was in het bos en op een boom was gekrast U NACHTMERIE GAAT BEGINEN ! toen ze verder ging zag ze precies twee poppen aan een boom hangen ze scheen er op met haar lantaren en ze zag haar vrindinnen opgehangen en op hun buik stont geschreven JE VRINDINEN HUN NACHTMERIE IS OVER!! het meisje liet haar lantearen vallen en rende naar de tentten maar er sont er geen een meer ze was bang en loopte naar het podieum toe er ineens een man kwam en zei: ren weg voor je leven er is een andere man hier hy heeft me gestoken met zyn mes en zegt altyd U NACHTMERIE GAAT BEGINEN ! ren ! het meisje rende naar de zwarte bus ze deet de deur open en zag een man in de opening staan die zei: U NACHTMERIE IS OVER en vermoorden haar EINDEN woehahahahah
dus denk er aan ga nooit nooit een zwarte bus in !!

Aantal keer bekeken: 4150
Waardering: 7.76 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online