Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

jenver en andrea.

U leest om dit moment het verhaal jenver en andrea gepost door f. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: f
Gepost op: 2010-7-14

Verhaal:

jenver en andrea
Hij heette Jenver, die naam zou ik nooit meer vergeten. Ik zag hem voor het eerst in het winkelcentrum. Hij droeg een donkerblauwe spijkerbroek met een los t-shirt. Zijn blonde haar zat warrig door de wind en hij had zijn handen in zijn broekzakken.
Hij viel me op, omdat hij alleen liep. Er was niemand die bij hem hoorde en het was duidelijk dat hij hier zelf ook niet thuishoorde. Met veel belangstelling leek hij om zich heen en toen hij mij zag bleef hij even staan. Ik kon mijn blik niet van hem loskrijgen en staarde hem alleen maar aan. Na, wat een eeuwigheid leek te duren, knikte hij naar me en slenterde weer verder.

Later zag ik hem weer. Dit keer was ik met een paar vriendinnen, we waren naar onze favo dansclub gegaan. Hij stond nonchalant tegen de bar geleund en keek me recht aan. Ik sloeg blozend mijn ogen neer en mijn vriendinnen stootten me giechelend aan. ‘Wie is die lekkere gast daar? Diegene die zo naar je staat te kijken, Andrea.’ Ik keek fronsend naar Paula, zij was degene die de vraag gesteld had. ‘Ik zou het niet weten Paula, waarom vraag je het hem niet?’ Ze schrok een beetje terug van mijn bozige toon en schoot toen in de lach. ‘O Andrea, je zou je gezicht eens moeten zien’ proestte ze en mijn boze bui verdween op slag en maakte plaats voor een glimlach.

‘Nou kom op Dre, je staat nu al vijf minuten heimelijk naar hem te kijken.’ Ik keek naar Denise, die dat tegen me zei en bloosde. ‘Ga dan iets te drinken bestellen’ kwam Simone ertussendoor. Nu keek ik regelrecht angstig en proestten mijn vriendinnen het weer uit. ‘Oke, ik bestel wel wat’ zei ik koel. ‘Wat willen jullie?’
‘Doe mij maar een biertje’ zei Denise en Paula knikte, ‘ja mij ook.’ Alleen Simone hoefde niks. Ik liep rustig en beheerst op de bar af en keek hem nauwelijks aan.

Ze kwam met onbewust verleidelijke bewegingen op me af lopen en ging naast me staan. Ik bewonderde haar figuur, ze was lang en slank met kleine borsten en een stevig achterwerk. Haar donkere haar viel speels krullend over haar schouders en haar felle blauwe ogen stonden ontdeugend. Ik deed mijn best niet al te opvallend naar haar te staren.
‘Wil je ook iets drinken?’ haar stem rukte me uit mijn gedachten. Hij was warm en verleidelijk en ik draaide me naar haar toe om mezelf iets meer tijd om tot mezelf te komen te geven. ‘Ja graag’ antwoordde ik uiteindelijk. ‘Bier?’ vroeg ze en ik knikte bevestigend. Ze wenkte de barman en bestelde vier bier. Toen de koele glazen voor haar neer werden gezet gaf ze mij er een. Onze vingers raakten elkaar daarbij kort en een huivering schoot door hem heen. hij zette het glas aan zijn lippen en nam een flinke teug om af te koelen. Toen hij het glas neerzette zag hij dat ze moeite deed om de drie overvolle glazen te pakken. ‘Wacht maar, ik help je wel even. Waar moet je naartoe?’ ze wees haar vriendinnen aan en pakte de overige twee glazen.

Hij volgde me en ik voelde zijn nabijheid. Ik stopte bij Paula en gaf haar een van de glazen die ik in mijn handen had. Ik pakte het andere glas van hem over en gaf deze aan Denise. Zelf nam ik toen dankbaar een teug uit mijn eigen glas en stak toen mijn hand naar hem uit. ‘Nog hallo trouwens, ik ben Andrea’ hij lachtte. ‘Ik ben Jenver’ stelde hij zich voor, haar uitgestoken hand grijpend. Ze voelde een tinteling door haar heen gaan bij de aanraking en voelde zich tot hem toegetrokken worden. Zijn donkere bruine ogen keken haar glimlachend aan en zijn hand hield de hare, langer dan nodig was, vast. Andrea hapte naar adem en sloeg haar ogen neer.
Pas na een paar minuten kwam ze tot bezinning en stelde haar vriendinnen voor. Jenver groette hen allemaal vriendelijk, maar ze kreeg het gevoel dat hij liever met haar alleen was.

Jenver keek naar Andrea’s vriendinnen. Hij wilde met haar alleen zijn, haar in zijn armen houden. Hij schudde zijn hoofd om de mistflarden te verdrijven. Er werd een nieuw nummer door de Dj ingezet en Andrea slaakte een juichkreet. ‘Dit is echt mijn favo nummer’ legde ze hem uit en ze bewoog haar lichaam op de muziek. Jenver grijnsde ‘In dat geval.’ Hij pakte haar hand en maakte een buiging, ‘zou u mij deze dans willen gunnen madame?’ Vroeg hij lachend en met twinkelende ogen. Hij zag haar knikken en voelde een gevoel van triomf opkomen. Op de een of andere manier had hij het idee dat ze niet snel ja zei op een dansuitnodiging.

Hij leidde haar naar het midden van de dansvloer, tussen allemaal andere dansende mensen en ging tegenover haar staan. Ze leek hem al dansend een vraag te stellen met haar lichaam en woordeloos gaf hij haar antwoord. Toen de snelle muziek overging in een slow nummer nam hij haar in zijn armen. Ze sloeg de hare rond zijn nek en kwam tegen hem aanstaan. Jenver voelde zijn lichaam op haar nabijheid reageren en probeerde het in alle macht te onderdrukken.
Langzaam stierven de laatste tonen van het nummer weg en langzaam liet hij Andrea gaan. Ze keek verhit naar hem op en bloosde lichtjes. Jenver kon zich niet meer inhouden en zoende haar zachtjes. Ze keek hem eerst geschrokken aan, maar ging tegen hem aan staan toen hij een stapje achteruit deed. Hij boog zich weer naar haar over en zoende haar zachte lippen weer. Dit keer opende ze haar mond voor hem.

De zoen was lang en heerlijk. Ik voelde mezelf duizelen van onverwacht verlangen. Ik had nog nooit gezoend en dit had ik niet verwacht. Zijn armen hielden me stevig vast terwijl hij me zoende en ik legde mijn armen om zijn hals. Hij was langer dan mij, dus ik moest op mijn tenen gaan staan om hem goed te kunnen zoenen. Zijn armen hielden me omhoog en de zoen werd steeds hartstochtelijker.
Uiteindelijk werden we door een zacht gekuch en een hoop gegiechel terug naar de werkelijkheid gehaald. Zonder om te kijken wist ik dat het Paula, Denise en Simone waren. Ik liet hem langzaam gaan en draaide me fronsend naar mijn vriendinnen om. Ze wisten niet waar ze naar moesten kijken en uiteindelijk stamelde Simone dat de discotheek ging sluiten. Ik lachte en pakte Jenver’s hand. Hem meetrekkend naar de uitgang volgde ik mijn vriendinnen.

Het overweldigende gevoel bleef, ook al waren we onderbroken door haar vriendinnen. Ik had me nog nooit zo goed gevoeld. Ze pakte mijn hand en trok me mee, dat had niet eens nodig geweest, ik had haar toch wel gevolgd. Buiten was het koud en ik voelde Andrea huiveren. Ze draaide zich naar me om, ‘hoe ben je hier naartoe gekomen?’
‘Met de fiets’ antwoordde ik. Het is een aardig eindje weg. Ze knikte en nam afscheid van haar vriendinnen die haar toch maanden voorzichtig te zijn. Ze wimpelde al hun bezorgdheden af en volgde me naar het fietsenrek. Ik was blij dat ze met mij meeging in plaats van haar vriendinnen en pakte haar hand weer toen ze naast me kwam lopen. Ze keek glimlachend naar me op.

Ik sprong bij hem achterop en hij zette er flink vaart in. Weer huiverde ik van de kou en hij merkte het. Zonder iets te zeggen trok hij zijn jas uit en sloeg die, met wat moeite, rond mijn schouders. Ik glimlachte dankbaar naar hem en trok de jas, die nog warm was van zijn lichaam, strak om me heen. Ik gaf hem een paar korte aanwijzingen hoe hij bij mijn huis kon komen. Verder werd er niet veel gesproken, maar de stilte was vredig. Een paar minuten later stopte hij keurig voor mijn huis en ik sprong van de bagagedrager. Hij stapte af en zette zijn fiets tegen het tuinhekje aan.

Ik ging vlak voor haar staan en keek in haar felle blauwe ogen. Ze keek me alleen maar aan en ik voelde mijn hart bonzen. Plotseling leek het of ze zich niet meer in kon houden en ze drukte zich tegen me aan, haar gezicht een centimeter van het mijne af. Ik kuste heel vluchtig haar lippen. Ze bleef stil tegen me aan staan en ik kuste haar opnieuw zachtjes. Ze kon zich niet meer inhouden en drukte haar lippen tegen de mijne. Ik verloor mezelf in de zoen.

Hij drukte me ietwat ongemakkelijk tegen het tuinhekje aan, maar ik merkte het nauwelijks. Toen hij me weer losliet draaide ik me even snel om en deed het hekje open. Toen ik het tuinpad opliep volgde hij me, ondertussen een arm rond mijn middel houdend. Ik glimlachte even naar hem en liep weer verder. Bij de deur duwde ik hem met zachte dwang opzij tegen de muur aan en zoende hem weer. Hij pakte me beet en verwisselde de rollen. Dit keer was hij het die mij klem zette. Ik legde mijn armen rond zijn nek en drukte me tegen hem aan. Zijn handen gleden over heel mijn lichaam. Elk plekje wat hij aanraakte tintelde van genoegen.

Ze kreunde zachtjes en hij duwde langzaam zijn jas van haar schouders. Haar handen woelden door zijn haar en hielden zijn lippen tegen de hare. Langzaam schoof hij haar dunne truitje omhoog en wreef met zijn hand over haar vlakke buik. Heel langzaam ging hij steeds hoger.

Andrea liet hem los en legde haar hoofd in haar nek. Ze kreunde zachtjes en voelde hoe hij over haar borsten wreef. Toen, plotseling liet hij haar los. Ze keek met wazige blik naar zijn gezicht vlak voor het hare. ‘Andrea’ zijn stem klonk weifelachtig. Ze keek hem nu aan en hij keek vertwijfeld. Ze pakte zijn hand en gaf hem nog een lange zoen voor ze naar binnen ging.

Jenver keek naar de dichte deur en zuchtte zachtjes. Hij had geweten dat het te snel was gegaan. Ze kenden elkaar nog maar net. Terwijl hij nadacht liep hij naar zijn fiets. Hoe het verder zou gaan wist hij niet, maar wat hij wel wist was dat hij hier morgen weer zou zijn. Hij zette zijn fiets in beweging en fietste langzaam de duisternis in.

Andrea gluurde naar hem door het gordijn en zag hij fronsen. Toen liep hij naar zijn fiets en fietste weg. Ze slaakte een zucht, van opluchting en teleurstelling. Het was te snel gegaan, ze was nog niet klaar om met hem naar bed te gaan. Ze wist instinctief dat hij hier morgen weer zou zijn en was tevreden. Morgen zou ze wel weer zien.

Aantal keer bekeken: 1611
Waardering: 7.50 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online