Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

jezelf verwennen.

U leest om dit moment het verhaal jezelf verwennen gepost door Inge D.. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Inge D.
Gepost op: 2007-11-21

Verhaal:

jezelf verwennen
Het was woensdagmiddag. Ik zat alleen op mijn kamer. Zoals meestal droeg ik niets anders dan mijn slipje en een hemdje. Mijn naam is Inge, en ik ben een mooie blonde meid van 21 jaar. Terwijl ik mezelf in de spiegel bekeek kreeg ik kriebels onder in mijn buik. Ik wou klaarkomen, maar had niemand om mee te spelen. Natuurlijk kon ik met mezelf gaan spelen, maar dat vond ik ook maar saai. Ik probeerde aan iets anders te denken, maar het kwaad was al geschied. Het lukte niet. Heel even liet ik mijn vingers over m’n inmiddels nat geworden slipje gaan. Nee, niet doen zei ik, terwijl ik mezelf in de spiegel bekeek. Op dat moment besloot ik om eens iets stouts te doen. Ik trok een kort rokje en een T-shirt uit de kast, en trok het aan. Ik had echt zin om mezelf eens lekker te verwennen…. in het openbaar!

Met de auto reed ik naar de stad, en parkeerde in een parkeergarage. Terwijl ik naar buiten liep zag ik verschillende bewakingscamera’ s hangen. Ik besefte dat er aan de andere kant van die camera waarschijnlijk een bewaker naar de beelden zat te kijken. In een ondeugende bui trok ik mijn T-shirt tot boven mijn borsten omhoog en liet m’n mooie tieten aan de camera zien. Toen ik even later langs de portiersloge liep zag ik de bewaker me met een rood gezicht begroeten. Hij had het dus gezien. Die gedachte wond me nog meer op. Toen ik door wilde lopen tikte de bewaker op het raampje, en wenkte of ik even wilde komen. Met enige aarzeling liep ik naar het raampje. De bewaker zei dat hij mijn borsten gezien had, en dat hij nu met een paal in z’n broek verder moest werken. Dan doe je daar zelf toch iets aan, zei ik ondeugend. Ik had nl. geen zin om zomaar sex met een vreemde man te hebben. Nou weet je, zei de man, ik heb een relatie. Ik houd heel veel van mijn partner. Daarom wil ik ook absoluut geen sex met je hebben. Ik bedoel dat niet verkeerd, want ik vind ik je wel een onweerstaanbare mooie meid. Daarom wilde ik je vragen om samen met mij naar achteren te gaan, en sex met jezelf te hebben, terwijl ik mezelf lekker aftrek. Ik dacht er even over na. Dat was eigenlijk precies waar ik naar op zoek was. De gedacht alleen was al genoeg om een nat slipje te krijgen. Zou ik het durven om mezelf te vingeren terwijl er een vreemde man naar me kijkt en ook met zichzelf speelt? Ik besloot op het aanbod in te gaan, en ging met de man mee naar een kantoortje waar niemand ons kon zien.

In de ruimte stond een lekkere luie zitbank. Ga daar maar zitten, zei de man. Ik heet trouwens Erik. Hoi, ik ben Inge, zei ik met een zachte tril in m’n stem. Terwijl ik ging zitten, trok Erik de gesp van zijn riem al los, om vervolgens langzaam de knopen van zijn broek los te maken. Hij liet de broek op zijn enkels vallen en begon over de bobbel in zijn onderbroek te aaien. Ik besloot hetzelfde te doen, en legde één been een beetje op de bank zodat Erik mijn witte slipje goed kon zien. Omdat het al en beetje nat was kon je de donkere schaamhaartjes er al en beetje doorheen zien. Ik begon mezelf met twee vingers te strelen. Dit was voor Erik het moment om zijn harde pik te bevrijden. Hij deed zijn onderbroek uit, en begon zich met een langzame beweging af te trekken. Ik moet niet te snel rukken anders kom ik al klaar, zei Erik. Wat was dat een geil gezicht zeg… Zo’n stoere vent die lekker aan z’n pik staat te sjorren terwijl hij naar mij kijkt. Met mijn andere hand trok ik m’n slipje een beetje opzij zodat hij mijn lipjes kon zien. Erik begon sneller te rukken, en pakte met z’n andere hand z’n ballen eens stevig vast. Ik besloot om mezelf helemaal te laten gaan en trok m’n slipje naar beneden. Erik kon mijn schaamhaar nu goed zien. Ik heb m’n haartjes wel gekipt, maar doe verder niet aan van die smalle streepjes. Er stond dus een aardige bos haar op m’n venusheuvel. Juist toen ik met de volle hand door mijn kutje wilde gaan ging de deur van het kantoortje open. Een fraktie van een seconde stonden Erik en ik elkaar als bevroren aan te kijken… In de deuropening stond een man. Hoi Ruben, stamelde Erik, terwijl hij z’n leuter nog steeds vasthield. Dit is niet wat je denkt. Ik ben hartstikke gek op je, maar deze mooie meid heeft me zo ontzettend geil gemaakt. Ik wil echt niet vreemd gaan of zo, vandaar dat ik mezelf aftrek. We hebben elkaar echt niet aangeraakt.

Begreep ik het nou goed? Was die Ruben de partner van Erik. Was Erik homofiel? Ruben deed de deur dicht, en draaide de sleutel om. Dat hadden jullie ook beter kunnen doen, zei hij lachend. Hij was gelukkig niet boos. In tegendeel, hij deed z’n gulp open en stuurde z’n hand naar binnen om z’n lul te zoeken. Met een handige beweging kwam de inmiddels hard geworden paal te voorschijn. Mag ik meedoen, zei Ruben met een ondeugende stem? Euh… ja, zei ik ietwat aarzelend. En zo kwam het dus dat ik mezelf heerlijk lag te vingeren, terwijl er twee onbekende mannen aan hun leuter stonden te rukken alsof ze hem er af wilde trekken.

Terwijl ik heerlijk lag te soppen zag ik hoe Erik met z’n hand de pik van Ruben begon te masseren. Dat was pas echt een geil gezicht. Ruben pakte de pik van Erik vast,en zo stonden ze aan elkaars lul te sjorren. Ondertussen maakte ze allebei kreunende geluiden. Ik hield het niet meer. Wat was dat een geil gezicht zeg. Ik liet mijn vingers in een steeds sneller ritme over m’n natte kutje gaan. Toen ik het bijna niet meer kon houden zag ik hoe Erik klaarkwam en een flinke straal sperma het kantoor in spoot. Terwijl ik driftig door sopte begon Ruben zichzelf flink af te rukken, terwijl Erik zijn ballen eens likte. Volgens mij kwamen Ruben en ik gelijktijdig klaar. Zo’n hevig orgasme had ik nog nooit gehad. Toen ik weer bij m’n positieven kwam zag ik nog net hoe Ruben de laatste rukken aan z’n pik gaf. Even bleven we zo staan en zitten, terwijl we elkaar glimlachend aankeken. Toen ik een paar minuten later met m’n auto door de slagboom reed stonden er twee leuke verlegen kerels me uit te zwaaien. Ik had de meest waanzinnige sex gehad zonder ook maar iemand aan te raken. We hadden elkaar niet eens de hand geschud.


Aantal keer bekeken: 20990
Waardering: 7.50 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online