Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

jong rijk meisje heeft hartziekte (liefde verhaal).

U leest om dit moment het verhaal jong rijk meisje heeft hartziekte (liefde verhaal) gepost door shano shakir. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: shano shakir
Gepost op: 2007-7-13

Verhaal:

jong rijk meisje heeft hartziekte (liefde verhaal)
Een jong rijk meisje heeft hartziekte. Haar familie doet er alles om, om haar beter te krijgen. Enige manier om haar beter te krijgen is doneren, maar hoe moeten ze dat vinden?. Ze hebben in kranten opgegeven dat ze op zoek naar een donor zijn, maar niemand heeft gereageerd. Het meisje wordt met de dag zieker en zieker, ze denkt aan haar ex waarmee ze moest uitmaken van haar ouders omdat de jongen niet rijk genoeg was. Ze herinnert opeens wat hij ooit nog tegen haar zei: ik heb geen geld, maar ik heb wel een hart vol met liefde die ik je kan geven. Dit was ook wat het meisje alleen maar van hem wou, maar geld heeft hun uitelkaar gehaald. Terwijl geld nu geen oplossing is om haar beter te krijgen. Het meisje denkt en denkt maar weer aan haar ex. Ze zijn nu al 5jaar uit elkaar. Wie weet is hij nu getrouwd en heeft hij al kinderen. Het meisje heeft tot nu toe in die 5 jaar haar hart voor niemand geopend. Al was hij nu bij haar was het ziekte gemakkelijker vol te houden. Maar.. hij is er niet.. Eigenlijk interesseert dood haar niet echt. Het enige wat ze nog wilt is haar ex nog 1 keer zien. Voordat ze dood gaat alleen maar hem 1 keer zien. Opeens komt haar vader de kamer binnen en geeft haar het goede nieuws. Het hart die werd gezocht is gevonden. Het meisje word geopereerd, ze krijgt het hart van een jong persoon dat die nacht is overleden. Het meisje wordt beter en mag weer naar huis. Als ze naar huis gaat vindt ze een brief voor de deur. Vol spanning maakt ze de brief open en begint te lezen.: '' Mijn leven, nadat we uitelkaar zijn gegaan, heb ik begrepen dat er in mijn hart geen 2e liefde past, ik heb van niemand kunnen houden en ook naar niemand kunnen kijken. Elke dagen die voorbij gingen zonder jou werden moeilijker en moeilijker voor me, want ik begon je meer te missen. Elke nacht heb ik aan je gedacht tot ochtenden, elke nacht wou ik bij je zijn. Ik baalde er van dat ik zonder jou was, slapen was Haram voor mij. Er is een dag een kans gekomen om hier van te kunnen profiteren, om hier niet van te gaan profiteren zou het niet goed zijn. Ik heb er van geprofiteerd.. Ik ben ergens heen gegaan heel ver weg van jou vandaan, maar nu ben ik elke nacht elke seconden samen met jou. Waar ik het altijd over had.. mijn hart.. wil je daar goed voor zorgen..?? want met mijn tranen heb ik je naam erop geschreven. Je hebt nu een hart met liefde in je dat meer van jou houdt, dan dat jij van je zelf houdt. Waargebeurend verhaal.


Aantal keer bekeken: 4034
Waardering: 8.23 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online