Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

jonge wilde italiaan.

U leest om dit moment het verhaal jonge wilde italiaan gepost door lies. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: lies
Gepost op: 2009-11-16

Verhaal:

jonge wilde italiaan
Het was zo'n dag dat je eigenlijk niet in een italiaans restaurant hoort te zijn. heet was het buiten maar ik moest mijn energie hebben en wat eten.
Even naar Ricardo achter de bali zwaaien en door naar de take away. Als ik de glazen wand van het restaurant passeer zie ik een jongen naar me kijken die ik hier nog niet eerder heb gezien. Snel loop ik door en vergeet hem direct weer. zo even mijn lange haren bij elkaar binden en naar binnen het plakte in mijn nek. naar de balie maar en wachten op iemand. De jongen van net loopt naar me toe. Die is hier vast nieuw. Hij ziet er nog jong uit en duidelijk ook italiaans bloed te zien aan de iets getinte huid en de donkere ogen. Kan ik je helpen lacht hij naar me. Ik vraag hem wat de lekkerste pizza is en vraag of hij nieuw is. ik werkte in een ander filiaal maar vervang iemand die op vakantie is antwoord hij me. Als je nog wat nodig hebt ben ik hier zegt hij nog en kijkt me strak aan.
Toe maar, ik ben ouder dan je denkt, denk ik en lach terwijl ik me omdraai om bij de deur te wachten op mijn bestelling.
Het duurd even en ik vraag hem of hij naar school hiernaast of niet. Ja beaamd hij ik doe een opleiding voor docent lichamelijke vormgeving ook wel gym leraar. Dat maakt hem in ieder geval rond de 20 denk ik, terwijl Ik lach dat dat wel even iets anders is, dan wat hij hier doet. Het is aan je figuur te zien dat je veel sport klinkt een stem in mijn hoofd.
Vrolijk rijd ik naar huis met de geurende pizza naast me op de bank.
Die weken daarna is hij al niet meer daar en dat vind ik best jammer. Ik heb zijn naam onthouden van het kaartje op zijn blouse en besluit een zoektocht op internet en via een vrienden site laat ik een grappig berichtje achter.
Nog geen 5 minuten daarna maakt mijn pc het bekende "u heeft een nieuw bericht" geluid. Een knipoog en ik zie onder in beeld mijn chat functie knipperen. Mis je me? een lachent gezichtje en enter.
Waarom ik zo doe tegen deze duidelijk nog jonge man weet ik niet maar iets prikkelt me. Daarmee helpt het ook wel dat hij zo direct is. Heej Han ik zie dat je les teken lessen geeft in het centrum in de stad. misschien heb ik het ook wel in me om te tekenen. Nou kom maar eens langs antwoord ik. Niet wetend dat hij die week al in het atelier zou staan.
Hij kijkt geintresseerd naar de doeken en papieren die overal verspreid zijn en bestudeerd de naakten uitvoerig. Het exotische geurtje dat hij op heeft verspreid zich door de kamer. Mooi zegt hij. denk niet dat me dit gaat lukken misschien kan ik beter model staan en hij kijkt me eens pijlend aan.
Nou als dat zou kunnen lach ik een beetje verlegen. Ik ga er van uit dat jij aardig getraint bent door je studie en niets leuker dan spier tonen tekenen.
Wil je ook wat drinken vraag ik om de aandacht van zijn torso af te leiden en samen lopen we naar de kantine van het gebouw waar het rustig is zo aan het eind van de middag.
We raken aan de praat en natuurlijk komen relaties en alles wat daarbij hoort ook in het gesprek voor en het is jammer als hij opstaat om naar huis te gaan. Het kan me niet ontgaan dat als hij voor me uit loopt naar de deur dat hij er goed uit ziet. zelf een strak getraint kontje is zichtbaar in zijn spijkerbroek buiten de mooie shouder spieren onder zijn blouse. Met drie kussen staat hij weer buiten na we hebben afgesproken binnenkort een keer een posseer sessie te doen.
Het is later die avond als mijn mobiel piept. een sms: ik zou nu wel bij je willen zijn alleen in jou eigen werk kamer.
Dat lijkt me leuk... reageer ik direct. Daarna piept het weer: je weet wel waarom....
Ja dat weet ik ook wel, sms ik terug. Weer die piep: ik wil jou van mij maken helemaal omdat ik je spannend vind.
Direct word de afspraak gemaakt en aan het eind van de week zit hij naast me op mijn bank. Voor de spiegel heb ik mezelf goed bekeken en sexy ondergoed aangedaan. Al was hij wel ouder dan ik dacht ik blijf een stuk ouder dan hem maar dat maakt het dat ik nieuwschierig ben naar wat hij te bieden heeft. En daarbij is hij niet het type waar ik normaal achter aan zou gaan.
Na wat drankjes zoenen we elkaar en verdwijnt zijn hand onder mijn trui. hmm kreun ik als hij in mijn nek zoent en mijn tepel aanraakt. Ga mee zeg ik en ik trek hem mee naar mijn bed. We weten allebij dat hij daarom hier is tenslotte. Bij het voeteneind staande trekken we elkaar de kleding uit en zie ik daar zijn harde gespierde lijf te voor schijn komen. ik bijt hem in zijn nek kus zijn borstkast lik bij zijn buik naar beneden kijk naar zijn mooie harde en ga weer staan. hij duwd me achterover op mijn bed en laat zijn handen en mond over mijn lichaam gaan. Ik voel zijn hete lippen om mijn tepel gaan waar hard op gezogen word hij is wild in bewegingen en voor ik het weet drukt hij mijn armen omhoog boven mijn hoofd en druk met zijn onderlijf en harde piemel mijn benen uit elkaar. hij verschuift onse handen op mijn haar en legt me zo klem onder hem. in een keer drukt hij hem hard en diep naar binnen terwijl hij me aan kijkt. Een diepe kreun ontsnapt mijn mond. heel langsaam trekt hij terug en stoot nog eens diep in me. De natte geluiden van mijn warme natte binnenste laten niets aan de verbeelding over. Hij trekt me overeind en commandeerd dat ik op men knieen moet. Met een hand grijpt hij vol mijn haar en trekt mijn hoofd hard achterover. Wil je dat ik je neuk? klint zijn stem hees boven mijn oor. Wat wil je zeg het maar! (O wat lekker dat hij zo de leiding neemt). O ja kreun ik, neuk me nu. En hard en snel neemt hij me van achteren. waarbij ik niet anders kan doen dan hard te kreunen. Hij doet me pijn door zo hard aan mijn haar te trekken maar het is zo geil. Pats ik voel zijn hand op mijn bil kletsen. Is het lekker vraagt hij dwingent. O ja kreun ik het is lekker, ga door. Draai je om commandeerd hij weer en pijp me. Langsaam plagend en likkend speel ik met zijn piemel die net zo hard als zijn spieren is. hij duwd me weer achterover omdat hij duidelijk niet van plagen houd nu. Mijn keel word met twee handen een beetje dicht geknepen terwijl hij naast me ligt en me weer met een flink tempo neemt. Hmmm hij heeft duidelijk goed uithoudings vermogen. We zweten allebij flink vanwege het warme zomer weer en mijn kreten zwerven via het open raam over de straat. Het maakt me niets uit. dit is zo lekker en hij is zo doelbewust. Duidelijk had ik me vergist in deze jongen, met de donkere ogen die me geil aan kijken. Kom mee naar de woonkamer daar is het vast wat minder warm en ik wil je voor het raam nemen. Zodat mensen ons zouden kunnen zien. Ik sputter een beetje tegen maar werk wel mee als ik ruw tegen het raam kozijn aan word gedrukt en staan ons in evenwicht hou met een been om zijn middel. Het licht van de lantarenpaal valt op ons en ik weet niet of ik het leuk vind dat de buren me misschien kunnen zien.
Als ik vervolgens weer naar mijn bed word gedirigeert en op mijn knieen word gedwongen weet ik dat er een einde aan gaat komen. Mijn hooft word achter over getrokken bij mijn keel en hij fluisterd in mijn oor zeg eens hoe ik heet en zeg het hard. Ik voel weer zijn hand op mijn bil kletsen. Zeg het dan... Zeg wat je van me wilt. Oooo hmmm Fra neuk me hard het is zo lekker ohhh Fra. Met een paar harde stoten hoor ik dat Fransesco klaar komt en ik kreun hard met hem mee. ademloos vallen we op mijn bed... En zodra hij weer op adem is grijpt hij zijn kleren en loopt weg. Ik zie je, zegt hij nog, voordat hij verdwijnt
Hij heeft mijn verwachtingen overtroffen wauw dit was lekker...mij hele lichaam voelt zwaar, sexy en pijnlijk...
Maar hij heeft zijn belofte gehouden want een week later staat hij met zijn sexy lijf en jongensachtige uitstraling te poseren. Voor mij een goed excuus om zijn lijf nog eens goed te bestuderen.
De vragen die daarna komen over mijn schilderij negeer ik maar..... Ja een mooi model is hij hmmm (en zo sexy!)

Aantal keer bekeken: 9609
Waardering: 4.69 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online