Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

jongen zoekt een lief.

U leest om dit moment het verhaal jongen zoekt een lief gepost door kimmy . Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: kimmy
Gepost op: 2011-3-4

Verhaal:

jongen zoekt een lief
er was eens een jongen, hij ging naar buiten om een te roken hij zag een griet of 3 maar hij vond er geen schoon maar opeens komt er een meisje om de hoek bruin haar en blauwe ogen hij was stapel verlieft hij laat zelfs zijn sigaret vallen hij was verlieft ze was heel mooi ma hij ging naar binnen om een liedje te beginnen hij song heel mooi hij ging met zijn vrienden naar het skatepark en zong een lied iedereen kwam kijken zelf het mooi meisje ze vond het zoo mooi dat zij een date met hem wil hij zij ja en ze gingen ergens eten en drinken zij nodigde hem uit bij haar thuis en ze waren stapel verlieft op elkaar en ze zijn een koppel voor altijd en dat was het verhaal maar het einde mag er ook nog bij einde

Aantal keer bekeken: 2228
Waardering: 1.32 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online