Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

kado 2.

U leest om dit moment het verhaal kado 2 gepost door frank. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: frank
Gepost op: 2006-6-24

Verhaal:

kado 2
Nadat ik ontdekt had dat mijn moeder het was waarmee ik in bed lag in plaats van Francine moest ik toch tweemaal slikken.'Ma ,hoe kan je me dit aandoen? Ik had je bijna geneukt',stamerde ik.'Wat,beval ik je niet?Pijp ik niet goed of wat scheelt er?' vroeg moeder.'Of wil je me niet neuken misschien?' Ik moest toegeven dat ik mijn moeder een heel aantrekkelijke vrouw vond,was het mijn moeder niet had ik mijn lul direct in haar kut geramd.Moeder bleef gewoon naar mijn,nog half stijve,lul kijken.Haar vingers liet ze eerst over haar clit wrijven om er dan twee naar binnen te laten gaan.'Het doet pijn ma,ik dacht dat jij Francine was...'Frank,ik wil het zo graag..
en als jij',zei moeder.'Echt?Wil je echt door mij geneukt worden?Of speelt het geen rol door welke man je wordt genomen?'vroeg ik haar.'Enkel door jou alleen wil ik geneukt worden,ik verlang er al enkele jaren om,doe het asjeblieft ,neuk me ??n keer en als het je niet bevalt vergeten we het gewoon en zal ik je nooit meer lastigvallen met zoiets',zei moeder hijgend.Ze nam mijn lul terhand en leidde hem naar haar kutje.'Pers hem erin,woon me uit,neuk me,doe het gewoon,ik weet dat je er ook al die tijd naar verlangt om het met mij of je zusje te doen'.Ik greep mijn schacht beet en mikte hem tussen haar lipjes.Mijn eikel drong langs haar lipjes in haar natte hete spleet,tot tegen haar baarmoeder.'Heerlijk,eindelijk,ik voel me totaal vol.
Nog voor ik begon te pompen kwam ze al op haar eerste hoogtepunt.Moeder klemde haar benen rond mijn rug zodat haar poesje omhooggedraaid was en ik bij elke stoot de volle lengte van mijn lul in haar kon begraven.
Moeder moedigde mij aan door lieve hete woordjes in mijn oor te hijgen,waardoor ik nog harder op haar in beukte en het leek alsof mijn lul zou openspatten.
Moeder kreunde dat ze graag zelf mijn lul zou berijden en bovenaan plaats nemen.Ik liet me naast haar op het bed glijden en terwijl mijn lul nog tot de wortel in haar zeiknatte pruim bleef steken settelde moeder zich boven op mij.
E?n hand hield ze in haar nek en met de andere bewerkte ze haar tepels.
Ze bereed mijn pik als een echte amazone.
'Daar heb ik jaren van gedroomd en jaren naar verlangd,en nu kan ik eindelijk eens de pik,die ik je zo dikwijls heb zien aftrekken door het sleutelgat,in mijn kutje voelen en het is heerlijk',kreunde moeder die al terug op haar kookpunt was.
Ook ik was op mijn hoogtepunt en zei moeder dat ik zou gaan spuiten als ze zo bleef te keer gaan.'Spuit je warme zaad diep in mijn kut jongen,ik ben aan de pil en ik wil het voelen spatten tegen mijn kutwanden',kreunde mijn nog steeds op en neer gaande ma.Ik nam haar bij de heupen,trok haar met haar kut volledig over mijn schacht en liet mijn zaad met alle kracht in haar hete natte neukgrot spuiten.
Ik schreeuwde het luid uit van genot en moeder schreeuwde dat ze ook klaarkwam.
'Ik kom op die heerlijke dikke staaf van jou jongen,mijn sappen stromen uit mijn kutje,ik kwam nog nooit zo intens klaar als nu.' Toen we beiden waren klaargekomen bleef moeder op mij liggen nahijgen.
'Dank je schat,je hebt een droom in vervulling laten gaan en mij een bijzonder genot verschaft.' 'Mag er meer vandat komen of blijft het bij die ene keer?'vroeg moeder.
'Ik hoop dat je mijn vaste neukpartner wilt worden vanaf nu en dat je telkens je een beurt nodig hebt je eerst aan mij denkt,mama,'zei ik haar.'Ik wordt je neukslet,die je het genot verschaft en als je lul ook maar even siddert zal ik je pijpen en met je neuken tot we beiden uitgeput zijn',beloofde moeder.'Laat ons dan hopen dat je ook een tweede kut aankunt....'hoorden we uit de deur opening.'Deze kut verlangt net als mama om uitgewoond te worden door mijn broertje...'Moeder en ik keken elkaar aan.
Moeder lag nog steeds op mij en mijn stam stak nog die in haar kutje,waaruit ons geil op de lakens drupte.
Snakkend naar adem keken we in de richting van de deur.
Mijn zusje stond naakt in de opening met een glimlach op haar gezicht en had een been opgetrokken.
Met drie vinger was ze wilt haar eigen,kale kutje aan het bewerken.
'Volgende keer kan je het me zeggen hoor als je met mijn broer gaat neuken, kunnen we er gelijk een trio van maken,',kreunde mijn zusje.
Moeder ging van mijn lul af en liep naar mijn zusje.
Ze keken elkaar aan en moeder ging op haar blote kont onder mijn zusjes opengesperde kutje zitten en begon zonder verpikken de spleet van haar dochter te likken....................
Wordt vervolgd......Frank

Aantal keer bekeken: 14356
Waardering: 6.22 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 25 bezoekers online