Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

kais houd van ilham.

U leest om dit moment het verhaal kais houd van ilham gepost door kais zazai. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: kais zazai
Gepost op: 2011-7-29

Verhaal:

kais houd van ilham
Op en dag ging ik naar buiten en zag een voetbal wedstrijdje.Maar ik zag ook meidjes meedoen ,Ik dacht bij mezelf wat is dit gaat de team met de meisjes verliezen of niet?Toen ik een van de meisjes zag ,Lachte ze naar me met een super mooie lach.Opeens ik dacht bij mezelf ze kan wel mooi zijn ze heette Ilham.Toen ik meedee met de voetbal partijtje,Zag ik dat ze goed kon voetballen.Ik dacht bij mezelf [ze heeft een mooie lach,En kan voetballen] ik hou ook van voetbal.Opeen wist ik dat dat het perfecte meisje was dat ik zocht.en ik hoop dat er ooit wat zal worden tussen ons. liefs kais voor mijn liefde Ilham

Aantal keer bekeken: 4037
Waardering: 7.68 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 19 bezoekers online