Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

lekkere befbeurt.

U leest om dit moment het verhaal lekkere befbeurt gepost door Amberkorn. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Amberkorn
Gepost op: 2010-5-22

Verhaal:

lekkere befbeurt
ik weet het nog als gisteren. ik en mijn vriend zaten op de bank, we hadden een romatische film opgezet. af en toen keken we elkaar aan, en glimlachte ondeugend. en de spanning was er al snel, ik voelde zijn hand langzaam over mijn boven been wrijven. ik keek hem aan, en boog me voorover, ik keek hem nu recht in de ogen, en langzaam raakte mijn lippen de zijne. Langzaam gleed mijn tong in zijn mond en begonnen we geil te zoenen. hij streelde me door mijn haar en kreunde een beetje. zijn hand taste naar mij borsten (cup B) en kneep er zachtjes in. Nu was het mijn beurt om te kreunen. zijn hand gleed af en verdween onder mijn rokje. hij wreef over mijn schaamlippen, maar ik had mijn string nog aan. de string was inmiddels al doorweekt want ik was behoorlijk nat. hij wreef en zachtjes over heen, en ik deed mijn benen een beetje open. ik trok mijn rokje uit, en ging liggen op de bank. hij had nu goed zicht, op mijn doorweekte string. hij wreef er nogmaals overheen, en trok hem toen uit. hij gleed met zijn vingers door mijn natte kutje. hmm wat was dat lekker. dan voel ik een vinger in een stoot in mij schieten. ik schrik maar geniet ervan. dan voel ik iets zachts en nat tussen mijn benen. hij heeft zijn lippen gesloten om mijn kleine zachte clitje. en glijd met zijn tong eroverheen. ik ben nog nooit gebeft gworden en kreun. hij zuigt en ik denk dat ik gek word. zijn tong gaat snel op en neer over mijn klitje. ik word gek van geilheid. hij glijd met zijn tong over mijn gehele vagina en laat hem langzaam in me glijden. dan zuigt hij mijn kutvocht op en geeft me een lange tongzoen terwijl hij tussen mijn benen over me heen ligt gebogen. ik voel dat zijn lul stijf is en hij rijd met zijn broek aan tegen mijn kutje.. ook hij kreunt nu. dan buigt hij zich weer terug en begeeft zich weer over mijn kutje. hij likt en ik voel me weer nat worden. hij gaat op en neer over mijn klitje en nu voel ik dat hij zijn vingers er ook weer bij heeft gehaalt. hij laat ze langzaam in en uit me gaan, terwijl hij mijn klitje met zijn tong zachtjes masseert. de spanning word onbeschrijfelijk en ik kom kreunent klaar. dit was de beste avond van mijn leven en zal het ook nooit vergeten.
ondertussen dat ik dit schrijf zit ik mezelf te vingeren. zo geil word ik ervan


XX

Aantal keer bekeken: 12994
Waardering: 6.25 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online