Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

lekkere jongens 3.

U leest om dit moment het verhaal lekkere jongens 3 gepost door herbert. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: herbert
Gepost op: 2011-8-11

Verhaal:

lekkere jongens 3
wij lagen weer loom in de zon naakt te zonnebaden en Jan de oudste met zijn stijve lul zij, Bennie gaa eens op je buik liggen. Als ik mijn lul tussen je lekkere billen schuif, is het net als of ik een vrouw tussen de borsten neuk. Hij smeerde een klodder vaseline tussen de billen en ik zag zijn lul lekker geil op en neer gaan. Herbert komm probeer het ook eens dit is lekker. Ik ging op bennie liggen en mijn lul gleed geil op en neer, wat doch anders voelde dan een handjob. Ik was net aan het neuken, staat er opeens een jonge vrouw naar ons te kijken. Waar zijn julie mee bezig, dat kan doch niet. Zo te zien zijn julie zo geil als boter, en daar zit ik nu net op te wachten. Zij trok haar kleren uit en stond heerlijk naakt in de zon. Wij stonden om haar heen en durfden haar niet aan te raken. Zij greep mijn handen en duwde ze tegen haar borsten aan. Ga lekker met mijn teppels spelen! en ze sleepte mijn piemel die nog glad van de vaseline was door haar kutspleet. Opeens ging zij achterover liggen en wij storten ons op haar als een roedel jonge honden. Voelden en aaiden en kneden waar het mogelijk was. Jan schoof mij opzij en ik zag zijn lul in haar kaale kut in en uit stampen en mijn vinger voelde haar kittelaar. Voor haar was het een geweldige ondervinding, al die handen op haar naakte lijf en om en om een andere lul in haar kut. Op eens stond Henk naast ons, en zij, dit is nu mijn vriendin en zo te zien hebben julie al kennis gemaakt. Trok zijn kleren uit en zijn groote lul schoof in haar roze kut. Ik greep zijn lul en trok zijn voorhuid strak terug, zodat zijn eikel kaal in en uit in de kut gleed. Jan lag boven haar en zijn lul zat in haar mond en aan zijn gezucht kon ik horen dat haar tong geen medelijden met zijn eikel had. Op een gegeven moment lag ik op haar en zij duwde mijn lul in haar kut en het gevoel om een vrouw de neuken en heele maal in haar weg te zinken als of je niet meer op deze wereld bent dat is het mooiste wat een man overkomen kan. groeten v. herbert

Aantal keer bekeken: 24382
Waardering: 7.44 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online