Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

leraar is de slaaf van 4 leerlingen.

U leest om dit moment het verhaal leraar is de slaaf van 4 leerlingen gepost door slaaf Eddy. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: slaaf Eddy
Gepost op: 2009-9-12

Verhaal:

leraar is de slaaf van 4 leerlingen
Het is gewoon gebeurd, hoe durf ik hier niet te vertellen, maar ik ben het slaafje geworden van 4 van mijn leerlingen op mijn MBO school. Ik ben hun leraar biologie. Ze zijn alle vier 18 jaar oud, heel knap, ik ben er stapelgek op, en ze bepalen mijn dagelijks leven inmiddels haast volledig, wat ik voor kleren wel of niet aan moet doen, wat ik eet, koop, hoe ik moet zitten, praten, waar ik slaap ezv.. Ze hebben alle 4 ook een sleutel voor mijn huis, dat betekent dat zij dus altijd bij mij naar binnen kunnen dwz. mijn huis binnen en dan mijn lichaam binnen. En aan dat tweede hebben ze veel behoefde, want het zijn jonge gezonde kerels. Soms hebben die jongens drie keer per dag behoefde om hun zaad kwijt te raken. Ze krijgen trouwens ook elke maand 100 Euro als cadeau van mij. Alle vier wonen al zelfstandig. Het geld moet ik elke maand netjes in een envelop doen en in mijn mond houdend aan hun aanbieden. Ook de antwoorden van de toetsen krijgen ze altijd netjes van tevoren op dezelfde manier, 4 envelopjes in mijn mond dus. Tegenwoordig komen ze vrij geregeld bij mij eten. Ik moet naakt voor ze koken en het eten kruipend serveren. Als zij eten zit ik onder de tafel als een hondje en wacht of er iets voor mij overblijft. Soms wensen mijn meesters ook dat ik hun verwen (dwz pijp) tijdens het eten, maar ze willen natuurlijk meestal nog niet klaarkomen om zich na het eten nog uren op mij uit te kunnen leven. Ze laten vaak voor mij wat restjes op hun borden, die moet ik dan opeten en de borden helemaal schoonlikken. Meestal gooien ze er vooraf nog wat peper, ketchup, majo, jam en wie weet wat nog er doorheen. Als ik volgens hun straf verdient heb moet ik die tegenwoordig ook vaak zelf verzinnen, de door mij verzonnen straffen mogen uiteraard niet te licht zijn anders krijg ik nog meer straf. Laatst hebben ze een spelletje gemaakt. De verliezer was Rob, hun leider. Hij mocht mij natuurlijk wel zoals elke dag neuken maar niet in mij klaarkomen. Hij trok dus zijn grote meneer uit mijn op die avond al door de drie andere meesters van mij genomen slavenkut en kwam klaar door zich zelf af te trekken. Oh, wat een mooi gezicht, hij heeft niet alleen zo’n grote maar ook een gigantisch mooie pik, ook zijn ballen en die eikel, daar heb ik geen woorden voor die mooi genoeg zijn... Ik ben er zo gek op hem en zijn pik dat ik het de normaalste zaak van de wereld vind om heel diep voor hem buigen, te buigen en nog eens te buigen om zo een beetje mijn respekt te kunnen tonen. Ik zie er trouwens zelf ook niet slecht uit en ben ook niet klein geschapen en maar 15 jaar ouder dan die jongens, maar toch ben ik 100& slaaf en bid mijn vier jonge meesters aan en hun prachtige lichamen. Rob trok zich dus supergeil af, het kwak werd vervolgens op een broodje gedaan, en ik moest heel beleefd en onderdanig vragen of ik het mag opeten, ik mocht...
Alles wat we doen wordt trouwens opgenomen op video, de boys zijn dol op video.
Morgen moet ik naar Amsterdam en daar 15 mannen klaarpijpen en zal van alleen ook geneukt worden. De afspraken heb ik zelf moeten maken en zal een andere keer vertellen hoe het is gegaan.


Aantal keer bekeken: 10913
Waardering: 4.13 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online