Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

leraar of vriendje?.

U leest om dit moment het verhaal leraar of vriendje? gepost door Megan. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: Megan
Gepost op: 2011-8-12

Verhaal:

leraar of vriendje?
Okee dit was echt super erg, een tijdje geleden op school, we hadden pauze en ik liep samen met een paar vriendinnen door de kantine, ik zag mijn vriendje staan en zei: ik loop even naar hem toe, dus ik liep naar hem toe en gaf hem van achter een knuffel en een kus op zijn wang, hij draaide zich om en ik wou hem een kus op zijn mond geven maar het bleek een leraar te zijn die opeens hetzelfde kapsel als mijn vriendje had!! Ik had dus bijna met een leraar gezoend!! Omg! Ergste blunder ooit! xx

Aantal keer bekeken: 14179
Waardering: 8.27 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online