Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

lerares engels.

U leest om dit moment het verhaal lerares engels gepost door Fay. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: Fay
Gepost op: 2011-8-18

Verhaal:

lerares engels
ik heb een hele domme lerares engels en ik word er bij haar er ook regelmatig uitgestuurd, wij mogen elkaar gewoon niet.
En een tijdje geleden toen moesten we als huiswerk een paar opdrachten maken, een opdracht snapte ik niet dus ik had niet alles ingevuld, en toen zei ze: ja je moet nablijven. dus ik werd boos en zei: alleen omdat ik die paar woordjes niet heb ingevuld, ja zei ze met zo'n kunstmatig lachje op haar gezicht. Dus ik zei zonder erbij na te denken: ja hoor kut hoer..... het kwam eruit voordat ik het door had. En toen mocht ik lekker 3 uur nablijven :(


Aantal keer bekeken: 10741
Waardering: 4.53 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 2 bezoekers online