Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

leslie en stijn maken ruzie.

U leest om dit moment het verhaal leslie en stijn maken ruzie gepost door soumia. Dit verhaal is gepost in de categorie kinderverhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar kinderverhalen?
Categorie: kinderverhalen
Gepost door: soumia
Gepost op: 2011-8-12

Verhaal:

leslie en stijn maken ruzie
op een dag vroeg leslie en stijn:mama,ik wil dat je een knuffel voor ons koopt dus2 knuffels.mama antwoorde:nee kindjes ik heb geen tijd.allee mama ik wil ik wil ik wil.nee nee is nee zei mama.toen moesten ze gaan slapen.toen ze wakker werden vroegen ze weer:mama, mag ik een knuffel.die dag had mama tijd en zei:ja eerst kleren aan doen.leslie doe je rok aan en een trui en stijn een short met een t-shirt.oke mama zijden ze tegelijk.toen ze klaar waren gingen ze vertrekken.ze waren aan het zoeken en zoeken.opeens kwam papa thuis masr hij had de sleutels niet.mama had de sleutels.toen keek mama naar haar horloge en opeens AAAH PAPA IS THUIS ZOEK SNEL!!!!ik wil deze en ik deze.mama zei nee eentje stijn mag kiezen maar kies eentje voor jongens en meisjes.oke mama antwoorde hij.toen waren ze thuis aangekomen het was slaaptijd maar stijn en leslie gingen niet slapen ze wouden allebij de knuffel mama werd wakker door dat geruzie ze zei heel luid STOP!!!!!maar ze stopte nievolgende keer vertel ik verder leuke dag verder

Aantal keer bekeken: 2712
Waardering: 4.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online