Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

leven van een tienjarige,1.

U leest om dit moment het verhaal leven van een tienjarige,1 gepost door tienager. Dit verhaal is gepost in de categorie kinderverhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar kinderverhalen?
Categorie: kinderverhalen
Gepost door: tienager
Gepost op: 2011-7-3

Verhaal:

leven van een tienjarige,1
deel 1,het begon toen ik een tiener werd,zoals ze nog doen in groep zes was er dat liedjes en tractatie gedoe, ik moest op de tafel gaan staan en dan kwamen ze handen schudden, doodnormaal(oftewel saai).
maar elke school kent z`n pestkoppen,toen de middag pauze begon kwamen de vaste pestkoppen naar de tafel, ze begonnen me te porren en bellachelijk te maken, ik probeerde niet te reageren maar ze gingen natuurlijk gewoon door
, ik zij dat ze moesten kappen maar schelden me uit met mietje, ik pakte de ene en duwden hem weg (ik ben zeer groot en sterk voor mijn leeftijd), de ander pakte mij en trapte me, ik waarschuwde hem dat hij me geen woedeaanval moest geven, hij luisterde niet en ging verder met uitschelden. ik ging naar buiten en probeerde te mediteren, ik had geen geluk want ze kwamen ook naar buiten.
uiteindelijk kwam het aan op een gevecht, ik had al flink wat pijn en zij waren ook moe, ze daagde me weer uit en toen...,
toen kreeg een woede aanval, ik gilde (wat bij mij als een blaasende kat,een leeuw en een schreeuwende man samen klinkt)
en rende naar de ene toe en trapte is z`n buik, gaf hem een klap op z`n kaak en beet hem in z`n arm. de ander rende tegelijkertijd op mij af maar ik zette m`n voet naar achter dus rende z`n pik recht op m`n voet, zo ging het nog even door totdat... juf buiten kwam.

Aantal keer bekeken: 2410
Waardering: 3.42 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online