Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

lief van de rockster .

U leest om dit moment het verhaal lief van de rockster gepost door georgiana. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: georgiana
Gepost op: 2011-8-15

Verhaal:

lief van de rockster
kara en haar familie gingen op vakantie naar de zee. ze zaten urenlang in het vliegtuig en eindelijk waren ze er. ze liepen naar hun hotel . kara kreeg een eenpersoons kamer . haar ouders en broertje gingen de stad in mar kara ging liever naar het strand. kara liep over het strand en zag ineens een jongen gitaar spelen , het was zo mooi . de jongen keek ineens . " sorry als ik je stoor maar je kan echt goed gitaar spelen " zei kara. " vind je dat echt of lieg je tegen mij " zei de jongen en hij trok zijn wenkbrauwen op. " echt je kan goed spelen " zei kara snel , te snel eigenlijk. " kom erbij zitten " zei de jongen . kara ging langs de jongen zitten en zag voor het eerst zijn diep blauwe ogen . ze lachten en praten vanalles die avond.
word vervolgt

Aantal keer bekeken: 2895
Waardering: 4.78 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 19 bezoekers online