Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

liefde is ingewikkeld.

U leest om dit moment het verhaal liefde is ingewikkeld gepost door anonieme jongen. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: anonieme jongen
Gepost op: 2011-2-22

Verhaal:

liefde is ingewikkeld
ik ben verliefd op een meisje maar en zij ook op mij maar ze is nog niet klaar voor een relatie :-( ik weet niet wat ik moet doen ik weet niet hoe ik ermee moet omgaan.... zal zij me ooit zien staan komt alles goed ik hoop het ... want ik kan niet leven met het wachten tot zij er klaar voor is iedere dag wordt zwaarder en zwaarder ...


**** ik hoop dat het ooit goed komt en ik hoop dat ze me begrijpt dat alles wat ik doe dat ik het goed bedoel maar ik niet weet wat ik moet doen...
**************Einde********************

Aantal keer bekeken: 2063
Waardering: 5.27 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online