Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

liefde is mooi als het pijn doet.

U leest om dit moment het verhaal liefde is mooi als het pijn doet gepost door anoniem. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: anoniem
Gepost op: 2007-10-17

Verhaal:

liefde is mooi als het pijn doet
7 jaar geleden kwam ik jou tegen. Het was een drukke, chaotische dag op het werk. Sinds twee weken maakte ik deel uit van jouw team, maar ik had jou nog nooit gezien. We keken elkaar aan en ik was verkocht...
Twee maanden later was jij van mij. We hadden de mooiste, de langste en de meest diepzinnige gesprekken die ik ooit met iemand heb gevoerd. In jouw armen voelde ik mij thuis. Helaas bleef het niet daarbij. We hadden heftige conversaties, heftige sex, heftige lachbuien maar ook heftige ruzies. Ruzies om niets maar waar we nu nog steeds ruzie overmaken. Je maakte mij gelukkig maar je deed mij ook pijn.
Ik besloot jou achter te laten en te vertrekken naar de Spaanse zon. Ik was alleen in het mooie Spanje maar ik miste jou zo. Toen ik jou belde om te vragen of jij ook wilde komen, twijfelde je, terecht. Je bent niet gekomen. De weken vlogen voorbij en na een paar maanden was ik weer terug in Nederland. Drie dagen later was je bij mij. Je had spijt... spijt dat je niet mij achterna bent gereisd. Weer waren we bij elkaar terug. We waren gelukkiger dan ooit. Maar ook weer hadden we ruzie om niets.
Toen ben jij gegaan verhuizen naar een stad dat drie uur reizen verder lag dan mijn stad. Weer miste ik jou maar ik wist dat deze afstand goed was. En weer vertrok ik naar Spanje om een nieuw seizoen te gaan werken. Ik belde jou vaak en jij mij nog meer. Zo snel ik terug was in Nederland besloot ik jou op te gaan zoeken in jouw nieuwe stad. Daar hadden we weer heftige sex... je zou binnen twee maanden weer terug verhuizen. Wij zouden het opnieuw proberen. Maar dan echt, zonder de ruzies...
Toen gebeurde er iets dat ik nooit had verwacht. Ik werd verliefd op iemand anders. Een geweldige man, hij was lief, mooi en had alles wat ik zocht. Nouja, die diepgaande gesprekken en ruzies die hadden we niet. Ik sprak jou niet meer en ik kreeg een relatie met deze nieuwe, mooie man. Totdat jij terug kwam.
Ik had een relatie maar zo snel ik jou per ongeluk tegenkwam kwamen alle gevoelens weer terug. Zo zaten we ooit in de kroeg, je vertelde mij dat als je mij ergens binnen zag komen dat je gelukkig werd. Die gevoelens had ik ook nog steeds. Toch begreep ik inmiddels dat het nooit meer wat zou worden. Onze band is innig maar ons verleden is te groot en heeft teveel kapot gemaakt. Onze ruzies groeien niet maar bleef op het zelfde niveau. Nog steeds dezelfde problemen.
We zaten nachten bij elkaar, diepe gesprekken, huilend, al onze gevoelens en angsten bespraken we.
Nu ben ik getrouwd. Ik heb jouw nummer gewist uit mijn telefoon en jij die van mij. Af en toe zien we elkaar per ongeluk, dan haal je snel jouw hand door mijn haar en streel je mijn rug, liefdevol en zachtjes. Als ik je aankijk zie ik nog steeds die jongen waar ik verliefd op werd, niet wetend dat ik zoveel van je zou houden. Maar wij kunnen niet met elkaar leven en ik hou van mijn man. In het echtte leven zal ik mijn man nooit verlaten en kom ik nooit meer in jouw armen te liggen. Maar in mijn hart zal ik jou altijd meedragen. Het doet pijn maar jij blijft mijn grote liefde.

Aantal keer bekeken: 2359
Waardering: 7.78 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online