Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

liefdes en gadachten op je 15e 2.

U leest om dit moment het verhaal liefdes en gadachten op je 15e 2 gepost door gd. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: gd
Gepost op: 2010-7-14

Verhaal:

liefdes en gadachten op je 15e 2
(En dat dagdromen doe ik dan ook vaak...)
Vooral de volgende dag...Je voelt je ten eerste al rot omdat je te laat naar bed bent gegaan, en te vroeg wakker word, met het gevoel dat je een kater hebt, terwijl je geen druppel alcohol op hebt. Dat is slaapgebrek volgens mijn moeder. En dan denk je weer aan hem...Je weet niet eens zijn naam, en je kan alleen maar dagdromen!!! Geen naam, geen adres, geen telefoonnummer, ik weet zelfs niet wie zijn vrienden zijn... ik weet alleen hoe hij eruit ziet, en dat hij waarschijnlijk in Reeuwijk woont, maar Reeuwijk is nog best groot!!! Dan roept je moeder... Dat jullie zouden gaan shoppen, dat was ik helemaal vergeten!! Toch maar gaan, en snel douchen, want je ziet er niet uit, je hebt enorme wallen, en je haar staat alle kanten op!! ‘s Middags hang je een beetje op de bank, met een dvd’tje enzo, om een beetje bij te komen en je hebt geen zin om actief te worden. Je ouders worden daar een beetje boos om, want ze denken dat je nog wel wat beters te doen hebt, huiswerk ofzo. Dat is ook wel zo, maar dat doe ik morgen wel, en dat hoeven zij niet te weten!!

Vandaag gingen er een paar gezellige mailtjes heen en weer tussen mijn vriendin en mij... We hadden allebei weer eens liefdesverdriet... Lianne is namelijk smoor op Nicky, en hij ook op haar, denk ik. En ik vind nu 2 boys onwijs leuk!!!! Lianne en ik mailen heel veel, vooral over school en de liefde, maar dat is wel het leukste waar je over kan praten!!!
____________________________________________________________
Message From: Lianne To: Claire
Sent: Friday, November 07, 2003 14:19
Subject: HELLUP!!!

Claire!!!!!!!
Het ergste wat maar had kunnen gebeuren is net gebeurd... Jint is ook op Nicky!!!!!! Ze vertelde het net op MSN!!! Whééééééééé ik ga de hele dag huilen... nu kan ik het wel vergeten... hij vindt me dan helemaal niet leuk meer (als die dat al een beetje vond) ik ben verloren : (

doegiezzzz een errug verdrietige Lianne
____________________________________________________________
Message From: Claire To: Lianne
Subject: Re: HELLUP!!!
Date: Sat, 8 nov. 2003 15:33:33

Heey Li.....
Hoezo verloren?? Misschien vindt hij jou wel leuker dan Jint... En waarom vind zij alle jongens die jij leuk vindt ook leuk?? En eeh zo verdrietig was je niet, zeker gisteravond niet... Ik weet eigenlijk wel zeker dat hij jou leuker vindt dan Jint, zij doet de laatste tijd een beetje vaag!! Ik vond het feest echt onwijs leuk!!! En ik heb echt een onwijs lekker ding gezien... Maar helaas, hij was door de damestoiletten naar binnen gesmokkeld dus ik zie hem waarschijnlijk nooit meer!!!
Wheee!! Hij was echt onwijs leuk. Hij had een beetje hetzelfde haar als Timo, alleen dan nog iets langer... en hij had een blauw shirt aan.... Hij is echt lekker.....Meel ff terug......

De Groenten en tot sinas. Een onwijs verliefde Claire.....
____________________________________________________________
Message From: Lianne To: Claire
Subject: ???????
Sent: Sat, November 08, 2003 18:19

Eeey Claire,
nou ik zie wel hoor maar ik weet zeker dat hij Jint leuker vindt maarja... en ik heb geen idee waarom ze hem ook leuk vindt... ik denk dat we gewoon dezelfde smaak hebben en dat is eigelijk wel rot. En jij altijd weer met je timohaar wat heb je daar toch mee! Het ziet er niet uit en hij kwam vast en zeker ook uit Reeuwijk maar je zoekt het maar uit, ik heb trouwens gister ook een lekker ding gezien en die zit wel bij ons op school... die heb ik al vaker zien hij had donker haar gewoon een beetje omhoog gezet en volgens mij blauwe of bruine ogen en hij was eigelijk best lang wel en hij had leuke kleren en hij zit in de 2de maar ik weet niet welke 2de-klas hahaha maar dat boeit niet en hij liep de hele tijd langs ons

nou doegiezzzzzzzzzz Lianne (I LOVE NICKY 4-EVER!!!!!!!!!!!!)

Message From: Claire To: Lianne
Subject: I love 2 boys 4 ever!!!
Date: Sat, 8 Nov 2003 19:13:05

Ooiz Li,
Soms is dezelfde smaak hebben niet rot, maar nu cker wel!!! Timohaar, gewoon fantastisch leuk superhaar!!! En helemaal niet lelijk... Hij kwam wel uit Reeuwijk, want je gaat niet ff vanuit Gouda of weet ik ut waar ff bij een feest kijken waar je niet eens zeker weet of je naar binnen mag!! Maar das eigenlijk wel beter, dan kom ik hem misschien ooit nog een keer tegen als ik een keer in Reeuwijk ben... Wijs jij maandag je lekkere ding maar aan, want ik ben benieuwd wat het nou weer is!!!!!!!!

De groenten en tot sinas.....
Een superverliefde Claire.....
____________________________________________________________

Lianne is nog altijd smoor op Nicky... en Jint nu ook! Telkens als Lianne iemand leuk vind, vindt Jint hem ineens ook leuk... Bij Nicky is het ook wel logisch, het is echt een hele lieve jongen, echt zo een die iedereen aardig vind. Ik zou ook zo verliefd op hem kunnen worden, maar ik houd het maar bij Timo, en het stuk het feest. Anders zou ik 2 van mijn 3 beste vriendinnen enorm kwetsen... Het word toch al een strijd wie hem krijgt, dat gaat altijd zo, en zeker om jongens. Lianne denkt trouwens wel dat Nicky Jint leuker vind dan haar, maar ik denk van niet, Lianne is leuker, maar wel alto, en een beetje sk8ter, en ik weet niet of dat wel Nicky ’s type is... maar Jint word ook steeds meer alto, en een beetje sk8ter, omdat ze verliefd is op Ellert, en omdat wij dachten dat hij Lianne leuk vond, en toen is zij zich dus steeds meer zo gaan kleden enzo... Maar later flirtte hij met mij, dus dachten we dat hij mij leuk vond... Maar dat weet Jint niet!! Maar hij heeft ook geflirt met een andere vriendin van ons, dus het is gewoon een enorme player, die iedereen uitprobeert... Wat een liefdes hier!!! Cupido is in tha house!!! Fantastisch!!!

Zondag
Weer zo’n gezellige ochtend. Ik ben weer chagrijnig, want ik heb net weer over hem zitten dromen, en realiseerde me toen dat ik hem nooit meer zou zien. Dat is echt heel rot, zeker op een vroege zondagmorgen, die eigenlijk zou moeten worden als alle andere zondagochtenden, maar toch iets anders: saai, rustig, en vol met make-up, scrubcremes en haarmaskers. Ik was namelijk van plan om er een gezellige beautyochtend van te maken, in mijn eentje, als de rest van de familie het huis uit is. Die beautyochtend is wel gekomen, maar gezellig was het niet... Ik dacht alleen maar aan hem, en daar word je wel vrolijk van hoor, maar niet als je op het volgende moment beseft dat het alleen vrijdag maar was, en je hem nooit meer zal zien... En toch hoop ik dat ik hem ooit nog een keer tegen mag komen... En dat er dan een soort aantrekkingskracht tussen ons is... want ik voel me nu heel vreemd, ik heb een soort gevoel dat er toch iets tussen ons is...heel vaag!!! Als ik hem ooit tegen zal komen, dan is dat geen toeval... er is namelijk een soort gevoel tussen ons, waarschijnlijk alleen van mijn kant, maar als ik hem ooit een keer tegenkom zal dat gevoel hem ook raken, en dat is echt geen toeval, als hij de ware is voor mij, dan is dat voorbestemd. Net als alle andere dingen in mijn leven, en in het leven van iedereen, ookal geloven veel mensen er niet in, ik denk toch dat het zo is!! Veel van mijn vriendinnen vinden het hele geloof maar onzin, eigenlijk allemaal hebben ze niets met het geloof, ze vinden het maar stom. Maar toch heb ik het gevoel dat er iets is na dit leven, en dat er iemand is waarmee je alles kan delen, en die er altijd is, en alles van je weet: God. Ik ben ook niet altijd zeker over mijn gedachten, en wat ik nou geloof, en soms geloof ik ook niet zo sterk, maar toch weet ik dat God er is, en dat hij voor iedereen zorgt, en dat hij op je let. Dat is wel fijn.

Aantal keer bekeken: 2027
Waardering: 7.67 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 20 bezoekers online