Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

liena gaat op vakantie.

U leest om dit moment het verhaal liena gaat op vakantie gepost door soumia el bahri. Dit verhaal is gepost in de categorie kinderverhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar kinderverhalen?
Categorie: kinderverhalen
Gepost door: soumia el bahri
Gepost op: 2011-7-19

Verhaal:

liena gaat op vakantie
de scool is voorbij zei liena nu zijn we vrij joepie!haar klein broer van 5 zei ik mis mijn vrienden toch wel een beetje.maak je maar geen zorgen je zult het leuk hebben zei papa.en we vertrekken vandaag naar het strand en blijven slapen. joepie en liena begon te dansen en te zingen hupa hupa hupa oeps!ik heb een vallies te kort het gaat niet door dus zei liena ja ja ja .maar je kunt toch eentje kopen. ja je hebt gelijk!gaat het nu door?nu wel,door jou idee.joepie!een tijdje later:de koffers zijn ingepakt het ga zo ver kom stap in de auto ik wil dat papa aan het stuur zit zegt bart het broertje van liena.oke dat waren we al van plan.kom we vertrekken.iedereen begon een liedje te zingen.toen een tijdje later waren ze er de vakantie kan beginnen zeiden ze te samen.liena wou direct gaan spelen maar papa zei kom hierjij.waarom,mag het niet? nee,jullie moeten allemaal nog een hutje zoeken en zwemkleren aandoen.oke,zuchte ze.ze waren aan het zoeken en zoeken en zoeken toen hadden ze eindelijk een gevonden nu zwemkleren aandoen. ok papa ben je klaar?ja papa ga dan maar.joepie,joepie,joepie!ze begon een liedje te zingen.lekker zwemmen in het water toen hadden ze een leuke vakantie verder en wat dagen later was de vakantie voorbij net als het verhaaltje


Aantal keer bekeken: 2640
Waardering: 5.33 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online