Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

liesje en de poppen.

U leest om dit moment het verhaal liesje en de poppen gepost door eva (11). Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: eva (11)
Gepost op: 2011-7-22

Verhaal:

liesje en de poppen
er was eens een meisje en ze heette liesje. ze was jarig en kreeg daarom 6 poppen en een plank om tegen de muur aan vast te maken. de eerste nacht hoorde liesje gezang van mensen of van iets anders dat wist ze niet maar ze hoorde dit: `Liesje ik sta voor de deur, ik sta op de trap` en toen schrok liesje wakker en zag haar 6 poppen op haar bed zitten,
liesje vond het een beetje eng worden dus gooide ze de poppen in de container.

De volgende nacht hoorde liesje weer gezang: `liesje ik sta voor de deur, ik sta op de trap`en toen schrok liesje weer wakker en gooide de 6 poppen in de container met 3 bakstenen er op.

Toen de volgende nacht hoorde liesje in haar slaap weer gezang: `liesje, ik sta voor de deur, ik sta op de trap, `k heb een mesje in m`n hand, wraaah!

de ouders van liesje hebben haar alleen terug gevonden als lijk in haar bed met allemaal bloed in het bed.
Na een week was er ook niks meer over van het leven van de ouder van liesje.

Aantal keer bekeken: 3831
Waardering: 6.85 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online