Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

lieve schoonmoeder.

U leest om dit moment het verhaal lieve schoonmoeder gepost door Lekkere vent1. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Lekkere vent1
Gepost op: 2011-8-29

Verhaal:

lieve schoonmoeder
Beste lezers,

Wat mij nu is overkomen moet ik echet even met jullie delen. Ik heb sex gehad met mijn schoonmoeder van 65 jaar oud !! En het was Kicken en erg lekker. het ging als volgt.

Mijn vrouw en ik zijn allebei erg gelukkig met elkaar. ik ben zoals je wel kan lezen op mijn andere verhalen mijn ses leven aan het verdiepen. onze ses is lekker en we genieten er samen altijd erg van.

Mijn schoonouders wonen een redelijk eind van ons vandaan. ik be nu alweer 15 jaar getrouwd en ik kan erg goed met mijn schoonouders opschieten. Het is meestal gezellig als we elkaar treffen. de laatste jaren zie ik echter dat de onderlinge aandacht-genegenheid tussen hen beide minder wordt. ik schreef dat toe aan het ouder worden en dat ze er samen geen problemen mee hadden.


Sinds een een jaar werk ik veel in de regio waar mij schoonouders wonen. vaak ga ik dan even op de koffie.

Ik wordt altijd harteklijk welkom geheten en we kussen elkaar altijd als welkom en als we weggaan kussen we elkaar ook altijd. In het begin was het altijd 3 zoenen op de wang. later is dat een kus op de mond geworden.

een aantal keren is het nu gebeurd dat ik vanwege mijn werk ook een nachtje bleef slapen. ze hebben een mooie zolderkanmer waar een mooie bad en slaapkamer is. Mijn schoonvader doed veel aan vrijwillgerswerk en is veel op pad.

Vanhuis uit zijn wij altijd erg open geweest qua naaktrondlopen als we gingen douchen etc. De eertse keer dat ik bleef slapen was het al redelijk laat. ik wilde eerste even douchen en stond al uitgekleed toen ik zag dat er geen handoeken lagen. ik dacht snle even vragen waar ze liggen. Mijn schoonmoeder (els) was op de overloop nog een beetje aan het opruimen. Hoi els, waar liggen de handdoeken vroeg ik? Verbaasd, verward keek ze naar mijn naaktheid en stamelde in die kast.
Ik pakte een handoek en ging lekker dochen en viel heerlijk in slaap.

de volgende morgen was mijn schoonvader al op pad. bij het ontbijt verontschuldigde ik mij voor het feit dat ik zo zonder kleren voor haar had gestaan en en legde uit dat wij dat vroeger thuis heel gewoon vonden.
maar als ze dat niet wilde paste ik mij wel.
Nee peter, dat is het niet. ik had het gewoon niet verwacht. Dus doe maar gewoon als alsof je thuis bent hoor.

ok els .en gafeen zoen bij het afscheid.

Een paar weken later had ik weer een klus in de buurt en melde van te voren dat ik graag bleef slapen. geen probleem hoor. maar pa is deze week in belgie. geen probleem, dus tot morgenavond.

ik was al vroeg klaar die dag en was om 7 uur savond bij els thuis. Ik kreeg een stevige welkomskus en al snel een drankje in mijn handen geduwd. we raakten lekker aan de klets en dronken een wijntje of wat op.

rond een uur of half elf gaf ik aan dat ik lekker naar bed wilde gaan maar eerst nog even ging douchen. Ok peter, maar ga je dan weer naakt rondlopen ? vroeg ze met een lach. alleen als jij het goed vindt reageerde is adrem.
Jongen, het doet mij goed om zo mooie man naakt te zien dus je doet mij er zelfs een plezier mee. terwijl ze dit zei ruimde de de glazen op.

truste els, truste peter.

Ik stond lekker onder de douche mezelf in te zepen en genoot van de warmte van het water.

Ik hoorde de deur open gaan. Peter, heb je voldoende handoeken ? vroeg ze. anders haal ik er nog wat. De glazen wand and was helemaal beslagen waardoor ik niets er dorgheen kon zien.Ik was klaar met douchen en stapte douche uit. daar stond mijn schoonmoeder naakt naar mij te kijken.
wat doe jij hier vroeg ik. terwijl ik mijzelf ging afdrogen. nou ik wilde zelf ervaren hoe het is om naakt door het huis te lopen. en voegde ze er zachtjes aan toe, ik wilde jou ook naakt zien.

nou, dat kan dan maar is dat niet wat vreemd ? vroeg ik.

je schoonvader heeft al jaren geen aandacht meer voor mij en ik ben al oud ebn versleten. Nou dat valt wel mee hoor. ik vindt je er nog hartstikke goed uit zien. je hebt mooie billen en je borsten zien er ook nog harstikke goed uit dus volgens mij mag je niog wel tevredebn zijn met jezelf hoor.

dank je wel. dat ik lang geleden dat ik een complimentje heb gekregen over mijn uiterlijk.

Ik was klaar met mezelf afdrogen. Ik heb last vaneen wat droge huid en smeer mezelf meestal in ,et wat creme.

ik begin mezelf hiermee in te smeren. Els vroeg of ik dat altijd deed. nou meestal doed nicole dit. maar die is nu natuurlijk thuis.

Nou zal ik je dan even insmeren in plaats van mijn dochter.

Ik vond het aan de ene kamtg wel een beetje vreemd maar aan de andere kant voelde het wel vertrouwd en goed aan.
Ik ging lekker op mij buik liggen en eld begon mijn nek, schouders en rug in te smeren. ze sloeg mijn billen over en ging gelijk naar mijn benen.

Ok peter, draai je maar om dan zal ik de voorkant ook even doen. Nu els, nicole doet ook mijn billen want die zijn een beetje mijn trots al zeg ik het zelf. Ze zijn inderdaad erg mooi en stevig. ok, zachtjes begin ze de billen in te smeren. Ik merkte dat ze het een lekker gevoel vond want ze gleed af en toe met haar vinger door mijn naadje en raakte af en toe ook mijn balzak aan waardoor ik een lichte erektie kreeg.

Draaien maar klonk het hees, ik zag dat ze met 1 hand zichzelf een beetje vingerde.

lekker els? vroeg ik, je dochter lijkt op je want die vindt het oko altijd lekker en heeft moeite zichzelf te beheersen.

het is al zo lang geleden dat ik zon mooie pik heb gezien jongen. je schoonvader kan al een paar jaar geen echter erektie krijgen waardoor ons sesxleven op een erg laag pitje zit.

Nou els, ik zou zeggen, geniet dan maar van deze mogelijkeid want de voorkantg moet ook nog ingesmeerd worden. Ze klom een beetje omhaag waardoor ikhaar borsten goed zag. haar tepels waren helemaal vol en dik geworden. zachtjes raakte ik haar tepel aan. ze kreunde zacht en kromp een beetje in elkaar van genot.

haar hand had intussen mij n stijf geworden pik gevonden.

met grote halen masseerde ze mijn dikke pik. ik kon lekker nij haar billen en haalde een vinger door haar kutje. deze was zeiknat van opwinding.
wat een avond was dit. hier lag ik met een bijzonder opgewonden vrouw, de moeder van mij vrouw. helemaal in staat van opwinding.

Peter, ik vindt dit heerlijk en heb zo'n behoefte aan sex. wil je mij helemaal gek maken vroeg ze met een trillende stem.
Als antwoord duwde ik haar achterover, legde een kussen onder haar hoofd, en duwde haar benen een beetje uit elkaar waardoor haar , tot mijn verrassing kale kut zichtbaar kwam. ik ging over tot actie en likte voorzichtig over haar dikgworden schaamlippen. haar klitje was drijfnat en stond fier naar buiten gericht. wat een genot om een vrouw zo te zien en horen genieten.

ze trok zelf haar benen verder uit elkaar waardoor ik lange halen kon maken en af en toe richting haar anus kwam.

Haar vocht droop met een behorlijke straal tusen haar benen richting haar anus. Mijn vrouw vindt het heerlijk om bij het beffen gestimuleerd te worden bij haar anus. ik dacht zo moeder zo dochter en ging met een vinger zachtje over haar anus. de eerste reactie was een schrik reactie. Laat je maar gaan els zei ik zachtjes, vertrouw me.

na een paar likken spreide ze haar benen helemaal waardoor haar abus weer beschikbaar kwam. het geil stromde waanzinnig. ik had een enorme erektie die op klappen stond.

Ik stak snel even mijn penis in haar kut. oef,aaah , wat lekker en wat voelt ie groot.

Snel trok ik mij weer terug en ging verder met likken, stimuleren en ging weer richting haar anus. zachtjes deed ik mijn wijsvinger in haar anus terwijl ik haar klitje met mijn ting stimuleerde. oh ja, lekker, ga door

1 vinger werd gevolg door 2 en tenslotte had ik al 3 vingers in haar konthe terwijl ze werd gebeft.
nog steeds was ze niet klaargekomen.

ik verplaatse mij naandacht richtig haar kutje en vingerde, likte haar tot een orgasme.
luid kreunend, kwam els zeker 2 minuten klaar.

oh peter, dit was zalig, ik wil zo nog meer maar moet eerst even bijkomen.

het vervolg was minimaal net zo lekker maar dat komt een andere keer.

liefs van lekker vent 1

Aantal keer bekeken: 90829
Waardering: 6.45 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online