Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

liezie.

U leest om dit moment het verhaal liezie gepost door susie. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: susie
Gepost op: 2011-1-9

Verhaal:

liezie
liezie was verliefd op een jongen erg logisch zijn we allemaal een keer. Maar dit gevoel was voor heel erg veel en het werd steeds erger. ik kon niet wachten tot zo hem verkering ging vragen maar ze durfde niet:(. Wat moet ik nu doen dacht ik. Als ik niet op schiet gaat iemand me voor. Elke keer als ik het probeerden ging fout. Maar het moest een keer gebeuren. ik ging naar hem toe en vroeg hem hij zei: Neee! je bent echt te lelijk ik wil iemand die rijk, knap en slim is. Jij bent arm, lelijk en olie dom!!!. ik braste in tranen uit maar ze wist dat hij het niet meende hij doet stoer voor zijn vrienden. de volgende dag stond er een meisje bij. Vlak voor dat ik naar hem toe wilden pakte het meisje hem en zoenden hem ik was erg verdrietig en deed net als of ze gewoon naar de deur wilden voor de gym. Bij de gym keek iedereen haar aan en ze zeiden dat ik het niet moest proberen want hij is een
player maar ze geloofde et niet ik dacht: dat een player een lover-boy was maar dat is het niet. Die jongen doet NOOIT wat fout dus waarom nu wel. ik besloot om naar het vriendinnetje te gaan van de jongen maar de negeerde haar. Is het waar?? ik weet het niet.Uiteindelijk ging ik naar de jongen toe maar hij zei natuurlijk is dat niet waar. Toen vroeg hij mij verkering. Ik dacht ik wil wel maar dadelijk is het waar wat de meiden zeggen en dan ik vast aan hem. Ik had niet NOOIT kunnen bedenken. Hij was zo lief en aardig. Maar misschien zeiden de meiden het omdat ze natuurlijk zelf ook op hem zijn. Idontknow. Het lijkt net alsof ik een ballon ben zonder vrijheid niemand kijkt eigenlijk naar me om en ben zo op ge blazen ik zee: NEE ik wil niet met je je bent een player. En ik rende weg. Heel zachtjes ging ik naar boven om te luister of de meiden het misschien over de jongen hadden. En ja hoor het was zo. Het was een grapje. Ik heb de ware liefde dus afgewezen door en stom flauw grappje. Wat nu? Ik liep naar binnen met een huilend gezicht. ik schreeuwden: IK GELOOFDE JULLIE MAAR DOOR DAT STOMME DOMME FLAUW GRAPJE HEB IK MIJN WARE LIEFDE AFGEWEZEN JULLIE ROT ZAKKEN IK GELOOF JULLIE NOOIT MEER IK BEN JULLIE MIK PAAL NET EEN MEISJE DIE HET DOEL IS VAN PESTEN IK HAAT JULLIE NET ZO ERG ALS JULLIE MIJ HATEN. En ik rende pel snel weg. Een meisje liep achter me aan en vroeg waarom ik dat allemaal zei ik schreeuwden. OMDAT JULLIE ZEIDEN DAT HIJ PLAYER WAS EN EEN LOVER-BOY EN IK GELOOFDE DAT MAAR TOEN IK AN HEM VROEG OF HET WAAR WAS ZEI DIE NEE EN VROEG HIJ MIJ VERKERING IK ZEI NEE!! DOOR JULLIE. Het meisje zei dat ze zeiden dat het een player was geen lover-boy. Ik zei wat is het verschil?!Ze zei heel veel een player is iemand die met veel meisje verkering heb en een lover-boy iets heel anders. O zei ik maar dan hem ik nee gezegt voor niets. O wacht ik heb geen antwoord gegeven op zijn vraag zei ik dus ik kan nog ja zeggen. Ik renden nar hem toe en op dat moment sloeg het zijn ex-vriendin. Ik gilden zijn naam en renden naar hem toen het meisje huilden en het bloed. Het meisje had gelogen over de jongen en hij was woeden. Hij pakte mij en kusten mij en ik zei gelijk waarom sloeg je haar?!?! hij zei: Omdat ze mij ook hem geslagen en hij liet de blauw plek zien en zijn wond. En over jou! Ze zei dat ik nee tegen jou moest zeggen omdat je gemeen was en toen zei ik dat allemaal maar het was niet waar je bent heel aardig. Dus zou je nog met mij verkering willen. Ik zei: Ehmm Nou NATUURLIJK WIL IK DAT<3<3 Ik hield van je al toen ik je voor het eerst zag. My2 dacht ik. En ik gaf hem een dikke kus

Aantal keer bekeken: 1434
Waardering: 2.50 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online