Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

lili wil prinsesje spelen.

U leest om dit moment het verhaal lili wil prinsesje spelen gepost door soumia elbahri. Dit verhaal is gepost in de categorie kinderverhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar kinderverhalen?
Categorie: kinderverhalen
Gepost door: soumia elbahri
Gepost op: 2011-8-10

Verhaal:

lili wil prinsesje spelen
op een dag waren lili's vriendinnen komen logeren iedereen was er.ze waren de hele tijd te bedenken wat ze gingen spelen.opeens wist lili iets ze zei:IK WEET HET IK WEET HET!!ik heb veel prinsessen kleedjes dus dus dus,dus wat zei een van haar vriendinnen.dus we kunnen prinsesje spelen.JA JA JA JA JA liezi stop maar even hoor.ow sorry.ik wil beginnen.ja ik ook ik ook ik ook kom op aankleden!!toen ze klaar waren bogonnen ze zo hadden ze een leuke dag samen.ik hoop jullie ookAantal keer bekeken: 2900
Waardering: 4.24 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online