Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

lisa is nieuw .

U leest om dit moment het verhaal lisa is nieuw gepost door morgane. Dit verhaal is gepost in de categorie kinderverhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar kinderverhalen?
Categorie: kinderverhalen
Gepost door: morgane
Gepost op: 2011-8-8

Verhaal:

lisa is nieuw
komaan lisa opstaan het si tijd om naar school te gaan riep haar mama vanuit de keuken . lisa lag nog lekker onder haar lakens te snurken plots hoorde ze mama . ze kwam heel langzaam recht en geeuwde nog een keer .vandaag was het haar eerste dag op de nieuwe school lisa wou zo grag op haar oude school blijven maardat wist ze dat kon niet omdat lisa daar niet kon volgen. ze ging een frisse douche nemen en was al wakker . daarna tandepoetsen en wegwezen he riep mama je hebt je ontijt vergeten. lisa rende vlug terug naar de ontbijttafel en nam een hap van het verse brood dat net op tafel lag en was weer met een vloep weg . toen ze met haar fiets op school aankwam zat ze helemaal alleen op de bank tot er opeens eeen meisje bij haar kwam lisa wist niet wat zeggen gelukkig ging de bel hetwas de eesrte schooldag iedereen ging naast zijn vriendinnetje zitten en lisa helaamlalleen dat zelfdemeisje kwam naasthaar zitten wat moest ze nu doen ze wist echt niet wat zeggen even later kregen ze al hun schriftjes waarmee ze in het schooljaar moesten verder bregen lisa was zenuwachtg omdat ze niet wist wat zeggen toen het meisje nast haar vroeg : "kanej me helpen " lisa wou wel maar ze wist niet met wselke woorden ze moest zeggen dat ze eerst dat van haar moest klaar krijgen dus zei ze gewoon niets en deed verder aan har ding dat ze zelf nog af moest krijgen toen de schriften gekaft waren was het een ramp want ....

Aantal keer bekeken: 2369
Waardering: 5.36 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online