Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

logeer partij.

U leest om dit moment het verhaal logeer partij gepost door anoniempje. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: anoniempje
Gepost op: 2011-3-20

Verhaal:

logeer partij
er was een meisje zei hette sanne,
en haar nog 4 andere vriendinnen
lina celina anouk en chloe
ze zouden bij sanne logeren ,
wat echt spannend was voor haar vriendinnen was dat sanne dicht bij een bos woonde en daar achter beetje was een grote oude huis die vriendinnen willden heel graag daar.
het was 8 uur en sanne wachte op haar vriendinnen ineens ging de bel sanne deed open en haar vriendinnen kwamen binnen eerst gingen ze nog ff eten en dan nog ff klesten en toen werd het 10 uur , maar toen ging sanne's m=ouders weg naar haar oma hun zouden een dagje daar blijven!. dus het was 10 uur en sanne's ouders gingen weg en hun waren alleen toen zeiden de meisjes tegen sanne kom we gaan . sanne zei okee kom
en later gingen ze in het bos ze hadden allemaal zaklampjes meegenomen.
en later waren zei bij dat enge huis er werd altijd verteld dat daar mensen vermoord werden maar de meisjes geloven er niks van !
dus de deur was niet opslot en de meisjes gingen binnen ineens kwamen er allemaar stemmen geschreeuw enzo
en ineens kwam een kleine balletje van de trap vallen het duurde wel 20 sec.
want de trap was best groot en lang maar de meisjes begonnen het eng te vinden dus sanne zei ik wil weg maar lina zei nee we zijn tot hier gekomen en nu gaan we echt niet weg!
dus ze gingen de trap op wat dom van hun was ze gingen splitsen
sanne en lina gingen en de andere samen
maar over een kwartier hoorde hun geschreeuwe hun rende daar naar toe en chloe wat met een plas bloed op de grond en een mes was door haar hart gestoken .
en later horden ze weer geschreeuw en toen was het celina zei was ook gedood maar gelukig anouk kwam aanrennen naar hun en zei kom hier is iemand of iets kom want wij worden straks ook gedood dus ze rennden terug naar de deur maar de deur was ineens op slot maar ze zagen een andere deur en daar was een kelder en daar een grote raam en van die raam kon je naar buiten dus ze rende daar naar toe en ten ze daar waren hoorden ze voetstappen van die grote trap dus sanne deed de raam kapot en toen ontsnapte ze en toen ze bij sanne's huis aankwamen belde sanne eerst haar ouders en dan de politie en de politie zei oke gaan jullie maar slapen we zeggen alles morgen wel en toen ging sanne slapen en de andere ook toen sanne net wakker werd ging de bel ze rende naar de deur wat ze zag was ....
chloe en celina waren opde grond met een plas bloed endaar boven hun stond een briefje er stond JULLIE BEURD KOMT OOK PAS MAAR OP HAHAHHAA!
stond er op toen kon sanne niet stoppen met huilen en toen kwamen haar vriendinnen en ouders aanrennen
en toen belde ze weer de politie en een ambulance
TIJDSPRONG 1 WEEK LATER
ging sanne weer afspreken met lina en anouk hun zouden naar sanne komen en wat leuks doen enzo
toen kwamen haar vriendinen
en later over een uur ofzo ging de bel anouk zei ik doe wel open en ineens gaf anouk een schreeuw het was te laat zei was gedood en toen begrepen lina en sanne het dus sanne en lina stonden op en rennde naar de badkamer maar lina werd tegen gehouden door die man dus lina werd ook gedood en de man deed de deur kapot en zei tegen sanne ik zei toch jullie beurt komt ook
en toen werd sanne ook gedood en toen ston er in de krant:

eerst twee vriendinen gedood enover een week andere drie vriendinenn
en hun heten celina anouk chloe lina sanne!

EINDE!

Aantal keer bekeken: 2172
Waardering: 4.33 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online