Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

love 4 ever of niet 2.

U leest om dit moment het verhaal love 4 ever of niet 2 gepost door Dewie. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Dewie
Gepost op: 2010-3-8

Verhaal:

love 4 ever of niet 2
Hij kijkt me diep aan in de ogen en zegt: “weet je…. Toen ik hier 2 jaar geleden weg ging wist ik nog niet wat ik allemaal zou mislopen.” “wat dan?” vroeg ik. “jou.”
“ wat ik?” “ja.” Hij stapte op me af en sloeg een arm om m’n middel en trok me tegen zich aan.
Hij keek me diep in de ogen en brengt zijn hoofd naar me toe ik breng de mijne ook automatisch dichterbij en onze lippen raken elkaar voorzichtig.
We laten elkaar los en kijken elkaar aan.
Ik sla mijn armen om zijn nek en kus hem weer voorzichtig op zijn mond dit keer kust hij iets ruwer terug en hij opent zijn mond voor me en ik voor hem onze tongen vinden elkaar en ze dansen met elkaar.
Ik laat hem los en kijk hem aan en pak zijn hand en trek hem mee naar de handdoeken en trek hem met mij op mijn handdoek en hij komt op mij te liggen hij kijkt me aan en geeft me een zoen op mijn voorhoofd.
Ik duw hem van me af en ga goed liggen op mijn handdoek ik smeer me in met zonnebrand en ga lekker zonnen.
“Felix wil jij m’n rug even insmeren?” “ja natuurlijk jou wel.”
Ik ga op m’n buik liggen en Felix smeert mijn rug zo lekker in dat ik soms een zucht geef.
Als hij klaar is blijf ik op mijn buik liggen en sukkel in slaap ik droom van Felix dat hij en ik samen over ons strand lopen.
Als ik weer wakker wordt schijnt de zon lekker op m’n rug en ligt Felix vlak naast me te pitten op zijn rug en z’n handen achter z’n hoofd.
Ik zoen hem op z’n voorhoofd en hij word langzaam wakker en ik kijk hem glimlachend aan.
Hij buigt omhoog en zoent me in mijn nek, ik moet daarvan giechelen en duw z’n hoofd weg.
Hij kijkt me verbaasd aan.“wat? Ik kan daar niet tegen.” “Ow oké zal het niet meer doen.” Zegt Felix met een verdraaide stem. Ik lach en ga op m’n rug liggen. Hij gaat over me heen liggen en kust me weer plagend in mijn nek, ik lach weer en duw hem van me af. “kom we gaan er is niks te doen.” “nog een duik ik heb opfrissing nodig.” Zeg ik en ik ren naar het water. Ik duik lekker in een klein golfje en geniet van de verfrissing.
Dan verstijf ik. “het zal toch niet, nee dat kan gewoon niet.” Ik zag daar mijn ex Kevin staan. Hij keek mij ook recht aan en ik dook weg in het water en zwom zo snel als ik kon weg.
Als ik boven kom ben ik vlakbij mijn handdoek ik ren het water uit en ga liggen op mijn handdoek. “wat is er met jou aan de hand?” vraagt Felix als hij me hijgend ziet.
“niks hoor!” zeg ik.
“kom we gaan en snel. Mijn ex staat daar en ik wil geen problemen” “oké, kom dan pakken we de spullen en gaan weg”

Als we thuis zijn ren ik naar boven en ga me omkleden, inmiddels droog door het lopen.
Ik trek een bikini topje aan en een rokje met slippers.
“mag ik me ook omkleden?” “natuurlijk.” Roep ik en Felix komt ook boven.
Hij heeft zelf kleding in z’n tas en gaat zich omkleden in mijn kamer, het is mijn kamer dus ik blijf gewoon zitten.
Hij kijkt me een beetje verbaasd aan maar ook smekend. “wat is er?” “O niks hoor.” “waarom sta je dan zo stom te kijken naar me.” “o niet m’n bedoeling.” “ga je gang kleed je maar om, denk je nou echt dat ik nog nooit eerder een jongen naakt heb gezien?” “als jij het zegt maarja elke jongen is anders.” “ja, das waar, maar kleed je maar om mij maakt het niks uit.” “oké.” En Felix begint zich om te kleden mijn kant op met zijn gezicht als hij zijn zwembroek uitdoet moet ik m’n best doen om niet te gaan lachen hoe hij daar staat in z’n beertjes boxer maar het lukt niet en ik proest het uit van het lachen.
“wat nou?” vraagt Felix “ ja wat nou, wat nou je onderbroek echt te grappig haha.” “ow.” “maakt niet uit hoor. Ik heb ook creepy ondergoed.” Zei ik met een glimlach.
“echt?” “ja, natuurlijk wil je het zien?” “mij best.” En ik loop naar mijn kleding kast “eens even kijken…. Aha!” en ik laat Felix een hele gekke Ed Hardy zien met harten en schedels erop, niet lelijk niet mooi maar wel super maf. “haha, daar kan ik wel om lachen” “ik ook om jou boxer hoor!” zei ik. Felix glimlachte verlegen terug, ik sloeg mijn armen om hem heen en zoende hem op zijn mond en hij zoende vurig terug maar dit keer sloeg hij zijn armen om mijn middel en bleven we een tijdje zo staan. Tot ik mijn moeder naar boven hoorde komen en Felix stond in zijn ondergoed! “trek snel je broek aan binnen een paar seconden!” hij had gelukkig wel zijn broek aan toen mam boven kwam, ook maar net aan hoor, ze vroeg of Felix en ik niet naar buiten gingen.
Leek mij best chil om te doen en we gingen naar buiten.
Buiten gingen we naar het bos en gingen aan een meertje zitten.
Ik ga tegen hem aan zitten en begraaf m’n gezicht in zijn borst.
Ik kijk omhoog en zie dat hij naar me lacht.
Ik lach terug en sta op, ik ga op Felix schoot zitten met mijn gezicht naar hem toe.
Ik kus hem voorzichtig op zijn mond en hij kust vurig terug en slaat zijn armen weer om m’n middel.


Aantal keer bekeken: 2158
Waardering: 8.70 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online