Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

love over 1200 km.

U leest om dit moment het verhaal love over 1200 km gepost door lion king. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: lion king
Gepost op: 2010-8-29

Verhaal:

love over 1200 km
hallo,
ik ben geslaagd voor mijn eind examen en mijn opa en oma vroegen of ik mee ging op vakantie.
we zijn naar Duitsland ''Berlijn'' gegaan.
ik stond daar 2 uur in de rij voor de reiksdag zo'n groot gebouw waar je naar binnen kan en door een soort koepel kan lopen toen ik daar in de rij stond zag ik een meisje staan en ik keek naar haar en zij naar mij en toen dacht ik wao dit gevoel heb ik nog nooit mee gemaakt!
ik ging naar binnen met opa en oma liep door de koepel naar boven rond en toen ik daar liep zij mijn opa moet je eens naar boven lijken zie je al die spiegels dat is voor het licht in het gebouw maar het enige waar ik naar keek was dat meisje zij zag mij niet staan want zij was natuurlijk met iets anders bezig.
toen ik vervolgens naar beneden ging door die koepel zag ik haar weer lopen ik vergat het hele uitzicht en was totaal in trans.
toen ben ik naar het hotel meininger naast hbf terug gegaan in de middag en ging in de lift liet mij opa en oma even siesta houden het was 44 graden celcius vreselijk warm.
ik ging nog maar even naar het station wat een heel groot winkelcentrum is.
toen ik terug ging naar het hotel stond ik op de lift te wachten en ik stapte erin en dat zelfde meisje met haar oma komt naast me staan in die lift ik wist niet meer wat ik moest zeggen ik zei hey i'm from Holland, en zij zei oke i'm from Italia,
ik dacht wao daar hebben wij een vakantie huis misschien woont ze daar in de buurt... zij woont in Verona aan het Garda meer en wij hebben een huis aan het Orta meer dat is zo'n 300 km van elkaar vandaan toen stapte ik uit de lift en ging de volgende ochtend ontbijten zat natuurlijk weer de hele tijd naar haar te kijken en zij toevallig ook naar mij ik ging toen nog wat sap halen en zij deed precies het zelfde.
toen ik vervolgens naar mij kamer ging om wat spullen te halen waren mijn opa en oma nog even boven gebleven omdat het toen al zo heet was.
zij zijden je kut wel zelf even naar de stad hoor het is voor ons nu even niet uit te houden.
ik ging dus naar beneden en heb 4 uur in de lobby zitten wachten voordat zij eindlijk uit de lift kwam lopen en zij rende naar me toe en zij where are you from in holland ik zij 50 km east of amsterdam en ik was met mijn vinger bezeg die er bij het koken af is gesneden en zij zij huh what happend to your finger ik zij o that was een ongeluk in de keuken. ik liet hem aan haar zien en ze gaf er een kusje op!!!
toen vertelde ik haar dat ik 4 uur op haar had zitten wachten en zij zij wao that is the best thing that someone ever sayd to me. ze was totaal in shock over wat ik dus had gedaan.
toen zij ik kom je mee naar het treinstation zij zij ja maar moet wel even aan mijn opa en oma vragen en ik zij haha dat is leuk ik ben ook met mijn opa en oma op vakantie.
toen zij zij toen we eenmaal in het station waren wao heineken thats from olanda i like it ze is 15 en ik 16 jaar toen zij ik o ik kan wel wat voor je kopen hoor voor de grap, ze zij oke ook voor de grap.
ik ben ongeveer 20 centimeter langer dan haar, dus zij pakt opeens mijn arm en rent naar een schoenen winkel en zegt heel grappig als ik die zou hebben zou ik mischien nog in de buurt van jou hooft komen,,,
we hebben vervolgens een ijsje gegeten en terug naar het hotel ben vervolgens met mijn opa en oma naar Egyptisch museum geweest en naar het papier museum toen ik van het papier museum kwam en liep naar het Egytisch museum kwam zij precies dezelfde route de andere kant op lopen en zij hey i'm going to the paper museum just came back from Egytian ik zij o ik doe precies het omgekeerde?!
ging ik weer terug naar het hotel en liep weer tegelijk de lift in en ze zij eet jij vanavond in het hotel? ik zij nee ik eet in een restaurant zij was like o jammer!?
toen ik de volgende dag haar dus weer tegen kwam bij het sap bij het ontbijt zij ze wacht zo even op me in de lobby dat deed ik dus ze had een briefje opgeschreven haar Facebook en address in Italia en en telefoon nummer toen zij ik kom gaan we naar het dak terras daar was het ook bloed heet heb ik op 10 euro geschreven: don't spend it keep it forever
i love you so much mijn telefoon nummer mijn address, ti amo per sempre betekend hou van je voor altijd!
dat deet ze in haar broek zag en toen was het al avond wij stapte in de lift zij stapte uit pakte mijn hand en ik was he nee ik moet verder naar beneden en zij gaf mij een kus! buone notte betekend slaap lekker dus ik gaf haar een kus terug en zij slaap lekker.
toen die nacht kon ik niet slapen die volgende dag hebben zij en ik de hele stat bekeken.
en in de avond nederland-spanje gekeken toen wij hadden verloren gaf ze mij een kus en ze zij dat is als troost omdat julie geen kampioen zijn.
volgende dag weer bij het ontbijt was is sap aan het halen en zij liep naar mij toe en zij hey mijn nonni (opa en oma) liggen nog op bed uitslapen toen zij ik nou dan eet je toch met mij en mijn opa en oma mee dat was geweldig toen die middag zat ik op de trap en zij ik tegen haar i'm so sad, domani io adiamo di casa. dat betekend ik ben so sip morgen ga ik naar huis zij zij nou dan kom je toch naar italia ik zij ja mischien wel hoop het in iedergeval.
toen ik me spullen pakte de volgende dag ging zij met haar nonni (opa en oma) naar een ander gebouw toen heb ik haar de weg gewezen en ben ik in the city night line gestapt naar huis.
toen ik thuis was kreeg ik een brief met de post you can come to italia when ever you want en nog een heel verhaal.
ik vroeg aan mijn ouders kan ik deze vakantie nog naar italia ik heb nu toch een half jaar vrij zij zijden jahoor dat kan wel toen zei ik met de brommer hij gaat nu met 50cc toch 120km/h zij zeiden nee joh je bent toch niet gek terwijl mijn vader het vroeger ook had gedaan en je rijd er 2 dagen over 1200 km dus ik zei nou hoe moet ik erdan naartoe zij zeiden met de trein denk ik weer ik zei ja waar slaat dat op we gaan altijd met het vliegtuig nou niet dus ik ga daar met de trein naar toe en zit in het leopardi hotel haar ouders hebben mij toen overal naar toe gebracht mijn moeder en zusje waren ook mee zij heeft ook en zusje en die kan ook erg goet met ons omgaan we zijn ook naar venetie geweest en ook nog naar romeo en guiliette in verona daar hangen overal sloten en ketingen die je dus ook niet meer weg kunt halen met mensen die hun liefde er met een permanent marker op hebben gezet hoeveel ze van elkaar houen ik heb ook zo'n slot gedaan en heb er hier thuis ook nog 2 waarvan zij de sluetel heeft zij komt volgend jaar naar mij in nederland en daar kijk ik erg graag naar uit!
nu ik weer in nederland ben merk ik dat ik eigenlijk heel veel aan haar moet denkenik heb een doosje met alle spullen die ik van haar heb en van haar heb gekregen zitten daar in en ik kan eigenlijk niet zonder haar elke dag wacht ik voor haar op skype en dan zie ik haar weer op de webcam over 2 jaar als ik mijn volgende studie af heb ga ik in italia studeren en kan zij bij mij in huis wonen daar kijk ik nu graag naar uit tot ziens
lion king ti amo amore per sempre per alice loves philip

Aantal keer bekeken: 1911
Waardering: 6.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 22 bezoekers online