Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

luuk gaat logeren.

U leest om dit moment het verhaal luuk gaat logeren gepost door soumia el bahri. Dit verhaal is gepost in de categorie kinderverhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar kinderverhalen?
Categorie: kinderverhalen
Gepost door: soumia el bahri
Gepost op: 2011-8-8

Verhaal:

luuk gaat logeren
op een dag zei mama dat luuk mag logeren bij wouter en wouter zei:mag ik echt WAT LEUK!!!eerst nog een dag slapen he luukje zei moeder.ja ja ik weet het wel mama.een dag later werd luuk wakker en zei:vandaag is het een speciale dag maar wat gebeurd er ook alweer luuk vreef aan zijn kin en hopsa IK WEET HET IK GA BIJ WOUTER LOGEREN JOEPIE!!!mama werd wakker door luuks geschreeuw.moeder zei:ach mijn luukje tocht.toen wou luuk direckt vertrekken maar mama kwam ineens tevoorschijn a a a nee eerst je tanden poetsen en je onbijt opeten en je koffers pakken en je mag gaan met tanta pastelia.oke mama luuk was zo snel als een loopkampioen toe hij klaar was ging hij met tante naar wouter aan maar opeens hoorde hij een beer een olifant en alle enge dieren.luuk wou niet naar binnen gaan maar hij moest. hij kwam stilletjes binnen en opeens zei de moeder van wouter:wat doe je toch gekkie doe normaal hahaha.ik hoorde een beer een olifant en alle enge dieren.manee jij dat was tv hahaha toen hadden ze het nog leuk samen en ook nog 1 ding het verhaal is uit

Aantal keer bekeken: 4416
Waardering: 6.54 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online